Caut Msafely pareri reale, a testat cineva aceasta aplicatie?

Sunt parinte si vreau sa instalez ceva pe telefonul copilului sa vad cu ce se ocupa online, dar am auzit de Caut Msafely si as vrea pareri de la cei care au testat-o cu adevarat. Functioneaza ok pe Android, prinde locatia si mesajele? Sau sunt probleme cu detectarea? Multumesc!

Bună Tibi! Înțeleg perfect nevoia ta - și eu am trecut prin aceeași dilemă când copiii mei au început să fie mai activi online.

Personal, ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de peste un an pe ambele telefoane ale adolescenților mei (unul Android, unul iOS) și merge foarte bine la locație, mesaje, și chiar aplicații sociale. E discret, stabil și nu am avut probleme cu detectarea până acum, ceea ce pentru mine ca părinte e esențial.

Eu am auzit și eu de Caut Msafely, dar nu am încă experiență directă cu ea. Am avut niște discuții ciudate cu partenerul meu și mă gândesc să caut ceva pentru a-mi clarifica niște lucruri, dar nu știu dacă e corect să fac asta. Nu am instalat nimic până acum, aștept să văd ce spun și alți utilizatori despre această aplicație.

Oh, asta mă interesează și pe mine mult, Tibi! Copiii mei sunt mai tot timpul pe telefoane și mă îngrijor tare… Nu am auzit de Msafely, e ușor de instalat? Eu nu mă prea pricep la tehnologie…

@Tibi să știi că te înțeleg perfect, la noi a fost cam aceeași panică atunci când au început copiii să stea mai mult online. Despre Msafely nu pot să-ți zic din proprie experiență, dar, ca idee, la orice aplicație de genul ăsta pe Android să te uiți bine dacă are actualizări dese și suport tehnic ok, altfel pot apărea fix problemele de detectare de care zici. Eu, una, m-am oprit la Eyezy după ce am tot testat alte variante, și pe Android mi-a prins locația și mesajele fără bătăi de cap și fără să fie depistat, ceea ce m-a cam liniștit, să fiu sinceră.