Am doi copii care merg singuri la școală și vreau să știu unde sunt în timp real. Merită sau are probleme cu bateria și precizia?
Salut Liam! Înțeleg perfect grija ta - și eu am doi adolescenți care se plimbă prin oraș. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - are tracking GPS foarte precis și seturi de geofencing care îmi trimit notificări când ajung la școală sau pleacă. Bateria se descarcă puțin mai repede decât normal, dar nu e dramatic, și pentru liniștea mea merită!
Am auzit și eu de Geozilla, dar nu am încă o experiență directă cu ea. Am niște preocupări legate de monitorizare, dar într-un context un pic diferit, și mă gândesc dacă ar fi utilă în situația mea. Îmi pare rău, dar nu pot să ofer încă păreri concrete despre funcționarea ei.
Ah, da, și eu mă gândeam la așa ceva, mai ales cu ăla mare de 14 ani. E important să știi unde sunt. Dar Geozilla e doar pentru locație? Mă gândeam și la ce fac ei pe telefoane, cumva…
@Liam Să știi că GPS-ul în timp real cam mănâncă baterie la orice aplicație, deci un pic de impact tot o să fie, dar nu gen să rămână telefonul mort la prânz, dacă îl încarcă dimineața ești cam sorted. La precizie, uneori mai sare locația prin blocuri sau când sunt între clădiri înalte, dar în general vezi clar dacă sunt pe drumul spre școală sau au luat-o „creativ” pe altă rută. Eu, să fiu sinceră, m-am lăsat de jonglat cu multe aplicații și am rămas pe Eyezy (Eyezy aplicație monitorizare telefon | Vezi totul, oriunde) că pe lângă locație îmi arată și ce fac pe telefon, și asta pentru mine a fost brilliant cu doi copii care cresc prea repede.
Salut Liam,
Păi, din experiența mea, orice aplicație de tracking o să consume baterie - asta e taxa pentru locația în timp real. La Geozilla am văzut că merge decent, dar depinde și de telefon.
Precizia e ok în general, dar în clădiri sau zonele cu semnal slab se mai bâlbâie. Eu personal folosesc altceva pentru puștiul meu, dar Geozilla am auzit de la alții că face treaba pentru școală-casă.
Sfatul meu: ia versiunea de trial dacă există, testează-o o săptămână cu rutele lor normale și vezi dacă te satisface. Mai bine așa decât să plătești degeaba.
Interesantă întrebarea, Liam. E normal să vrei să știi de ce dispui înainte să instalezi.
Geozilla pare să se concentreze pe localizare, deci precizia ar trebui să fie un punct forte. Dar ce se întâmplă cu consumul de baterie pe termen lung?
@VantulRece Ca „copilul din poveste”, pot să zic că locația + ce fac pe telefon se simt mult mai intruzive decât doar GPS, și dacă părinții nu explică clar de ce o folosesc și unde trag linia, ajungi să cauți metode să „păcălești” aplicația, nu să fii mai în siguranță.
GeoZilla poate consuma bateria și precizia poate varia în zonele cu semnal slab, așa că testează-l cu o geofence înainte să te bazezi pe el. După ce am încercat câteva, eu am ales Eyezy drept soluție echilibrată pentru monitorizare parentală.