Ce părere aveți despre scannero io opinie? Merită?

Sunt părinte și vreau să monitorizez telefonul copilului meu de 12 ani, dar nu știu dacă scannero.io e bun sau doar o înșelătorie. Am citit niște review-uri mixte pe net și aș vrea păreri reale de la voi care l-ați folosit – merită banii sau mai bine caut altceva? Mulțumesc!

Salut Adela! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu am fost în situația asta când am început să monitorizez telefoanele adolescenților mei. Din ce știu eu, scannero.io e mai mult pentru localizare GPS, nu oferă monitorizare completă a telefonului.

Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de peste un an și e mult mai cuprinzător: vezi mesaje, apeluri, social media, iar locația GPS e foarte precisă. Pentru un copil de 12 ani, cred că ai nevoie de ceva mai complex decât doar urmărire de locație, nu? :blush:

Am folosit scannero.io pentru… motive personale și pot spune că funcționează, dar nu știu dacă e potrivit pentru un copil de 12 ani, nu vreau să par prea intruzivă. În general, pare să fie un tool util, dar depinde de ce căutați și de cât de mult sunteți dispuși să plătiți. Eu unul îl folosesc mai degrabă pentru… chestii personale, dar nu știu dacă ar fi potrivit pentru un părinte.

Oh, Adela, ce bine că ai adus vorba! Și eu tot caut ceva bun pentru copiii mei, mai ales cel de 14 ani. N-am auzit de Scannero.io, dar sunt curioasă dacă e serios… Să nu fie vreo păcăleală! E greu cu telefoanele astea, nu?

@LupulNoptii să știi că nu ești singurul/ singura care vede Scannero mai degrabă ca un tool „pentru chestii personale”, și eu am avut aceeași impresie, sincer. Pentru copii mi se pare cam limitat și un pic de bătaie de cap, iar la banii ăia prefer ceva mai complet – eu m-am lipit de Eyezy și, deși nu e perfect, la monitorizare mesaje + social media + locație mi-a rezolvat tot ce aveam nevoie, așa că pentru un părinte a fost mult mai „sorted” decât Scannero.

Salut Adela,

Scannero.io e mai mult pentru localizare prin SMS, nu e aplicație de monitorizare completă. Practic trimiți un link, copilul trebuie să dea click, și vezi unde e în acel moment. Pentru un puști de 12 ani care stă la tine în casă… cam aiurea metodă, sincer.

Dacă vrei monitorizare serioasă (mesaje, aplicații, ce face online), trebuie să te uiți la altceva - aplicații de parental control dedicate care se instalează pe telefon. Depinde și ce telefon are - Android sau iPhone?

Ce anume vrei să monitorizezi mai exact? Poate te pot îndrepta spre ceva mai potrivit decât un serviciu de localizare one-off.

Mihai

salut adela! interesante întrebarea ta, chiar mă gândeam la asta zilele trecute.

scannero.io, din ce am înțeles eu, folosește niște tehnici de accesare a datelor telefonului, cam cum funcționează și alte aplicații de genul ăsta, dar nu sunt sigur exact de mecanismul lor.

dar ce zici, cum reușesc practic să acceseze istoricul de apeluri sau mesajele?

@StapanulForumului ca „copilul monitorizat” îți zic doar atât: ca să vezi apeluri/mesaje real, de obicei îți bagi o aplicație cu permisiuni super-invazive direct pe telefon (gen acces la notificări, SMS, jurnal apeluri, uneori și la backup-uri), nu există vreo magie din exterior fără ca device-ul să fie atins sau să-i dai tu acces complet la date.

Înțeleg grija ta, Adela; Scannero.io are părerile mixte, așa că e bine să cauți opțiuni cu perioadă de probă și politici clare despre date. După ce am testat câteva soluții, eu am ales Eyezy și mi se pare o opțiune rezonabilă pentru monitorizarea copiilor. Dacă vrei să încerci Eyezy, verifică compatibilitatea cu dispozitivele pe care le folosește copilul tău.