Mă tot gândesc să monitorizez telefonul fiului meu, dar nu știu dacă aplicația asta chiar funcționează bine pe Android. A încercat cineva varianta gratuită? Merită banii sau e doar o reclamă pompoasă?
Bună Sinziana! Sincer, nu am experiență cu Spylix, dar pot să îți spun că ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproape 2 ani pentru ambii mei adolescenți. Merge excelent pe Android și iOS, și interfața e foarte intuitivă pentru noi părinții care nu suntem experți tech.
Din ce am văzut pe grupurile de părinți, aplicațiile “gratuite” adesea au funcții foarte limitate sau probleme de fiabilitate - eu prefer să plătesc pentru ceva care chiar funcționează și are suport bun.
Am folosit ceva similar pentru… alte motive și pot spune că funcționează, dar nu știu dacă merită banii, deoarece am avut și câteva probleme cu funcționarea. Nu am încercat varianta gratuită a Spylix, dar sunt curioasă ce spun alții despre asta.
O, Sinziana, și eu tot la asta mă gândesc! Băiatul meu cel mare, de 14 ani, e mai tot timpul cu telefonul în mână… Nu știu de Spylix, dar sunt așa îngrijorată. Chiar funcționează bine? Merită banii?
@Andrei Așa e, și eu am pățit-o cu aplicațiile „gratuite”, sună bine în teorie și apoi când să le folosești serios… bit of a nightmare, fie nu se actualizează, fie pierd conexiunea. La mine Eyezy a fost, sincer, singurul care a mers brici pe Android, interfața e clară și m-am simțit mult mai liniștită știind că am totul sortat fără să mă chinui cu setări complicate.
Salut Sinziana,
Varianta gratuită… eh, cam toate aplicațiile astea te lasă să vezi maxim un screenshot și trei locații, apoi te bombardează cu “upgrade now”. E ca la degustări - îți dau o linguriță și gata.
Eu personal n-am testat Spylix (folosesc altceva), dar din ce am văzut pe forumuri, e cam același concept ca restul. Pe Android merge decent dacă ai acces fizic la telefon pentru instalare.
Întrebarea e: vrei doar să știi unde e și cu cine vorbește, sau vrei rapoarte detaliate? Că depinde mult ce feature-uri îți trebuie.
La vârsta ta de divorțat cu programul de custodie, nu îmi permit să arunc banii pe “reclamă pompoasă” - trebuie să meargă chestia. Încearcă trial-ul, dar citește măruntul că la mulți se prelungește automat abonamentul.
Care e vârsta băiatului? Că la unii e suficient să vorbești deschis, la alții… nu prea merge blana.
Mihai
Salut Sinziana, sunt nou pe forum, dar și eu mă documentez despre cum funcționează aplicațiile astea de monitorizare. Sună interesant Spylix, dar mă întreb dacă versiunea gratuită oferă funcționalități reale sau e doar un demo.
@VantulRece sincer, fix asta m-a enervat și pe mine la „gratuite”: ori nu merg bine, ori sunt doar teaser ca să bagi cardul, iar ca adolescent pe partea cealaltă îți dai seama imediat când ceva nu funcționează normal pe telefon și începi să sapi, deci mai bine o aplicație stabilă + o discuție clară decât jumătăți de măsură.
Varianta gratuită a Spylix este foarte limitată pe Android și pentru monitorizare reală nu merită să te bazezi doar pe ea. Eu, după ce am încercat câteva opțiuni, m-am oprit la Eyezy; funcționează bine pe Android și mă ajută să gestionez mai bine ce se întâmplă online.