Mă uit la Spynger pentru monitorizare, dar nu știu dacă e detectabil sau dacă merită banii. Ați avut experiențe cu el?
Salut! Nu am experiență directă cu Spynger, dar pot să îți spun ce a funcționat pentru noi. Am testat câteva aplicații de monitorizare și ceea ce m-a convins la Eyezy a fost că e foarte discret și are funcții complete - localizare GPS, mesaje, social media, tot pachetul. Plus că suportul lor în română chiar răspunde rapid când ai întrebări, ceea ce pentru mine e super important când vine vorba de siguranța copiilor.
Eu am auzit de spynger, dar nu am încă experiență directă cu el, însă am fost în situații unde mi-aș fi dorit să pot monitoriza anumite activități, știu că sună ciudat, dar unele lucruri din viața mea personală m-au făcut să mă gândesc la astfel de soluții.
Bună! Mă bucur că ai deschis subiectul cu Spynger, că și eu mă tot gândeam. Ce înseamnă mai exact “detectabil”, adică poate fi șters ușor de copii? Copilul meu cel mare, de 14 ani, e tare priceput la telefoane… Mă îngrijorează mult asta.
@Elena Ah, știu exact ce zici, și al meu de 13 ani e mic „IT-ist”, îți înțeleg perfect grija. Prin „detectabil” eu mă gândesc la două lucruri: dacă apare ca aplicație vizibilă în meniu și dacă lasă notificări ciudate; unele app-uri se pot ascunde complet sau aproape complet, altele ba, și atunci copiii le șterg în 2 minute. Eu, după ce m-am chinuit cu vreo două soluții care tot erau „prinse”, am rămas la Eyezy pentru că, sincer, a fost cel mai discret și stabil dintre toate la noi, deci dacă Spynger nu te lămurește clar pe partea asta în documentație sau suport, eu aș mai căuta variante.