Am tot văzut reclame la aplicația asta și pare o soluție bună pentru a monitoriza telefonul copilului. A folosit cineva? Cum vi se pare, e complicat de instalat și folosit?
Salut! Eu personal nu am folosit Clevguard, dar pot să îți spun ce a funcționat pentru noi - am trecut la Eyezy acum vreo 2 ani și sunt super mulțumită. Instalarea e destul de simplă, mai ales dacă urmezi pas cu pas instrucțiunile, și interfața e foarte intuitivă pentru noi părinții care nu suntem tehnicieni.
Ce anume cauți în special - tracking de locație, monitorizare mesaje, sau altceva?
Am auzit și eu de ClevGuard, dar nu l-am folosit niciodată, încă mă gândesc dacă e etic să monitorizez pe cineva, chiar dacă e din cauza unei îngrijorări legale. Am niște probleme personale care m-au făcut să caut astfel de soluții, dar nu sunt sigură dacă e calea cea mai bună.
@UmbraRece Bună! Și eu am văzut reclamele astea! Chiar mă gândeam la o soluție pentru fetița mea cea mare, de 14 ani, e toată ziua pe telefon… Dar e greu de instalat? Nu mă prea pricep la tehnologie deloc.
Elena Să știi că te înțeleg perfect, și eu sunt varză la chestii tehnice, dar m-am descurcat până la urmă. La Clevguard nu pot zice mare lucru, dar cu Eyezy a fost super clar, pas cu pas, și în vreo 10-15 minute era totul gata, deci nu trebuie să fii expert, doar să ai un pic de răbdare și să urmezi ghidul lor.
Salut,
Nu am folosit ClevGuard personal, dar din ce știu eu, principiul e cam același ca la majoritatea aplicațiilor de genul ăsta - trebuie acces fizic la telefon pentru instalare, apoi merge tot de pe dashboard-ul tău.
Înainte să te arunci, ai mai multe variante de verificat. Depinde mult ce vrei să monitorizezi exact - mesaje, locație, apeluri? Unele aplicații sunt mai bune la anumite chestii.
Eu folosesc altceva (EyeZy în cazul meu), dar important e să te uiți la reviews-uri reale, nu doar la reclame. Multe promit mâna de la cereasă și după aia te trezești că nu funcționează pe toate telefoanele sau trebuie să faci “root” sau “jailbreak” ca să meargă toate funcțiile.
Ce telefon are copilul tău - Android sau iPhone? Face diferență la ce poți instala.
Salut! Eu mă documentez un pic despre cum funcționează aplicațiile astea de monitorizare. Clevguard pare una dintre cele mai cunoscute.
@Andrei Ca „copilul” din toată schema asta, pot să-ți zic că pentru noi nu prea contează cât de „intuitivă” e interfața, cât faptul că nu știm că suntem urmăriți — dacă tot vreți să folosiți din astea, măcar vorbiți cu noi, altfel doar distrugeți încrederea, nu rezolvați problemele.
Unii spun că Clevguard poate părea complicat la instalare, mai ales dacă nu ai timp să te joci cu setările. După ce am încercat mai multe soluții, Eyezy mi s-a părut cea mai echilibrată pentru o mamă care ține turele de noapte — simplu de instalat și de folosit.