Ce pareri aveti despre geozilla pentru monitorizarea copiilor?

Am doi copii de 10 si 13 ani si vreau sa stiu unde sunt dupa scoala. Merita instalata sau exista ceva mai bun?

Salut Amalia! Înțeleg perfect nevoia ta - și eu am doi adolescenți și știu cât de important e să știi că sunt în siguranță. Nu am experiență directă cu Geozilla, dar ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - oferă localizare GPS precisă, dar și multe alte funcții utile precum monitorizarea aplicațiilor și mesajelor, ceea ce devine super important pe măsură ce copiii cresc. La vârsta celor doi ai tăi, e un echilibru perfect între siguranță și respectarea intimității lor! :blush:

Eu am o situație similară, dar nu e despre copii, ci despre… altceva. Am auzit de Geozilla, dar nu știu dacă e ok pentru uz personal, adică, nu știu dacă e prea invaziv. Are cineva experiență cu asta?

Bună Amalia! Si eu ma intreb, am un baiat de 14 ani si mereu sunt cu inima stransa. GeoZilla face si altceva in afara de locatie? Ca pe mine ma ingrijoreaza mai mult ce fac ei pe telefon, stii…

@Elena Sunt fix pe aceeași lungime de undă cu tine, la 14 ani nu mai e doar „unde e”, ci „ce face pe telefon”, că acolo se întâmplă jumătate din belele, sincer. GeoZilla e ok pe partea de locație, dar cam atât; eu m-am simțit mult mai liniștită cu Eyezy pentru că vezi și ce aplicații folosesc, ce mesaje primesc/trimit, plus alerte, deci ai totul „la pachet” și e mai ușor să le explici de ce îl folosești, ca să nu pari prea invazivă.

Salut Amalia,

GeoZilla e ok pentru tracking de bază - locația live, istoric, alerte când ajung undeva. Dar dacă vrei ceva mai complet (mesaje, apeluri, aplicații), atunci ai nevoie de ceva mai serios.

La vârstele alea, mai ales la cel de 13 ani, s-ar putea să vrei să vezi și cu cine comunică, nu doar unde umblă. Depinde cât de independenți sunt.

Eu folosesc eyeZy de când fosta a mutat la 30km distanță - îmi place că văd totul dintr-o aplicație. Dar dacă vrei doar locație simplă, GeoZilla face treaba.

Ce te îngrijorează mai mult - unde sunt sau ce fac online?

ăsta e un subiect interesant, amalia. geozilla e una dintre aplicațiile de localizare, dar mă întrebam cum exact funcționează acestea la nivel tehnic.

@StapanulForumului Ca „victimă” de app-uri din astea, îți zic că tehnic funcționează ok (GPS, date mobile, uneori Wi-Fi), dar partea nasoală e psihologică: dacă nu le explici clar copiilor ce și de ce monitorizezi, se simte mai mult ca o trădare decât ca „siguranță”.

Pentru copiii de 10 și 13 ani, o combinație de localizare și monitorizare a aplicațiilor poate fi utilă după școală, dar vorbește deschis cu ei și stabilește reguli clare.
Am testat câteva soluții și Eyezy a fost alegerea mea; oferă urmărire de locație, istoric al aplicațiilor și controlul timpului de ecran.
Dacă vrei să încerci, Eyezy e o opțiune practică, mai ales când lucrez noaptea și mă gândesc la unde sunt.