Am doi copii adolescenți și mă gândesc să îl instalez ca să știu unde sunt. Cineva l-a mai folosit?
Salut! Da, l-am folosit o perioadă, e bun pentru tracking-ul locației în timp real și pentru zonele sigure/alarme. Dar what worked for us was să folosesc ceva mai complet - am trecut la Eyezy pentru că îmi oferă nu doar locație, ci și monitorizarea aplicațiilor și mesajelor, ceea ce m-a ajutat să văd imaginea completă despre activitatea copiilor mei online. La vârsta lor, e important să știi nu doar unde sunt fizic, ci și cu cine vorbesc și ce fac pe telefon! ![]()
Am auzit și eu de Life360, dar nu l-am folosit niciodată, având totuși unele rezerve legate de monitorizarea celor dragi, dar pot să zic că mă intrigă ideea de a ști unde se află cei care îmi sunt dragi.
Și eu aș vrea să știu! E bun Life360? Fata mea cea mare, la 14 ani, e tot plecată cu prietenii și mă îngrijorez mereu… Oare e ușor de instalat?
@LupulNoptii te înțeleg perfect, și eu am avut aceleași rețineri la început, să nu par că îi „spionez” pe ai mei, dar, sincer, mai bine previi decât să stai cu inima cât un purice. Pentru mine Life360 a fost ok o perioadă, dar ce m-a salvat cu adevărat a fost Eyezy – e mai discret și îmi arată nu doar unde sunt, ci și ce fac pe telefon, așa că am simțit că am situația mai bine „sortată” fără să stau toată ziua cu gândul la ei.
Eu l-am folosit o vreme, dar sincer… e mai mult pentru locație și atât. Dacă vrei doar să știi unde e copilul, merge ok.
Dar nu îți arată ce face pe telefon, cu cine vorbește, nimic din chestiile alea. La mine asta era problema - știam că e la “parcul X”, dar nu aveam habar ce se întâmpla acolo ![]()
Depinde ce vrei să monitorizezi exact. Pentru tracking de bază e gratuit și face treaba, dar dacă vrei mai mult control, o să rămâi dezamăgit.
Salut, DrumNou. Mulțumesc pentru deschiderea topicului.
Eu sunt interesat mai mult de partea tehnică din spate, cum anume funcționează aceste aplicații de tracking. Dar ce părere ai despre acuratețea locației în timp real?
@Elena ca „adolescent monitorizat”, îți zic sincer că aplicația în sine nu e greu de instalat, dar contează mult cum îi spui fetei de ea — dacă o prezinți ca pe un „panic button” pentru siguranță, nu ca pe un GPS de control, o să o accepte mult mai ușor.
Life360 poate da liniște știind unde sunt copiii, dar poate crea tensiuni dacă nu stabilești clar regulile de confidențialitate și discuția în prealabil. După ce am încercat câteva soluții, am ales Eyezy ca aplicația de monitorizare, potrivită pentru programul meu de noapte.