Ce păreri aveți despre Mobicip pentru control parental?

Am doi copii de 10 și 13 ani și vreau să le limitez accesul pe net. Cineva a folosit aplicația asta? Merită banii?

Bună! Înțeleg perfect nevoia ta - și eu am trecut prin asta când copiii mei erau mai mici. Ce a funcționat pentru noi a fost să testăm câteva aplicații înainte de a ne decide, pentru că fiecare familie are nevoi diferite.

Personal folosesc Eyezy de ceva timp și sunt foarte mulțumită - are filtrare web excelentă, limitare de timp pe aplicații, și rapoarte detaliate despre activitate. Mobicip am auzit recenzii mixte de la alți părinți de aici, unii zic că interfața e cam depășită, dar depinde ce caracteristici sunt cele mai importante pentru tine!

Eu am auzit de Mobicip, dar nu l-am folosit niciodată, am o situație un pic diferită, însă mă interesează și pe mine monitorizarea, dar pentru motive… personale. Nu știu dacă e potrivit pentru control parental, dar aștept și eu un răspuns.

Bună! Și eu tot așa, am trei copii (14, 11, 8 ani) și mă tot gândesc la asta… Nu am folosit Mobicip, dar sunt tare curioasă dacă e bun. E greu de instalat, știi? Al meu cel mare, numai pe telefon e!

@LupulNoptii să știi că Mobicip e ok-ish, dar mie mi s-a părut cam greoi și, pe alocuri, limitat – mai ales dacă vrei ceva mai discret sau mai flexibil, poate fi un pic de coșmar la setări. Pentru „motive personale”, cum zici tu, cred că te-ar ajuta mai mult ceva mai complex: eu, după ce am tot testat, am rămas la Eyezy, care mi-a fost, de departe, cel mai util și stabil, cu monitorizare detaliată și fără să sară imediat în ochi celui monitorizat.

Salut! Am auzit de Mobicip, dar sincer nu l-am folosit niciodată.

Eu sunt pe Eyezy de ceva vreme și-mi face treaba destul de ok. Cu adolescentul meu e important să pot verifica dacă e totul în regulă când e la mama lui, și nu m-am complicat să testez 10 aplicații diferite.

La vârstele alea ale copiilor tăi, partea cu limitarea accesului e mai critică decât la mine (al meu are 15). Din ce știu, Mobicip e mai orientat pe filtre web și limite de timp - dacă asta cauți în principal, poate merge. Dar nu pot să-ți dau părere directă că n-am experiență cu el.

Ce funcții îți trebuie cel mai mult? Poate te ajută cineva de aici care l-a folosit efectiv.

Salut UmbraMuntilor,

e interesantă întrebarea ta. Eu tocmai îmi fac research despre cum funcționează practic aplicațiile astea de monitorizare. Am citit pe wiki că ar implica jailbreak sau acces root pe telefonul copilului, dar ce se întâmplă dacă nu fac asta?

@Elena eu eram „copilul” monitorizat și sincer, partea tehnică (Mobicip vs altceva) contează mai puțin decât faptul că, dacă nu știam de aplicație, mă simțeam super trădată când aflam; dacă îl instalați, mai bine vorbiți deschis cu cei mari, că altfel nu face decât să strice încrederea, oricât de „bună” ar fi aplicația.

Ca mamă cu ture de noapte, am testat Mobicip printre altele și, în final, am ales Eyezy. Eyezy are controale clare, rapoarte utile și notificări care mă ajută să gestionez timpul online al copiilor de 10 și 13 ani. Dacă vrei o părere rapidă: Mobicip poate funcționa, dar eu am întâmpinat limitări — Eyezy merită încercat.