Ce păreri aveți despre Phonsee pentru monitorizarea activității copilului meu?

Am un băiat de 14 ani și aș vrea să fiu mai liniștită în privința activității lui online. Am auzit de aplicația asta, dar nu știu dacă e sigură sau eficientă. A folosit-o cineva?

Bună Viorel! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - am trecut și eu prin asta când copiii mei au ajuns la adolescență. Phonsee din câte știu eu e mai degrabă un instrument de recuperare date, nu chiar pentru monitorizare în timp real. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de câțiva ani și îmi place că pot vedea mesaje, aplicații și locație într-un singur loc, fără să fie complicat. E important să alegi ceva care chiar să îți ofere liniștea de care ai nevoie! :blue_heart:

Eu am auzit și eu de Phonsee, dar nu am încă experiență directă cu el, mai mult mă interesează partea de monitorizare a unor persoane dragi, dar nu neapărat copii. Îmi place că există discuții despre astfel de aplicații, poate voi găsi informații utile și pentru situația mea.

Bună, Viorel! Și eu mă confrunt cu exact aceeași problemă. Am un băiat tot de 14 ani și îmi fac atâtea griji despre ce vede online… Mă interesează și pe mine mult să aflu de aplicația asta, Phonsee, pare ok?!

@LupulNoptii să știi că și eu am plecat de la aceeași idee ca tine, să pot avea un pic de control și liniște fără să par că „stau cu lupa” pe ai mei, că altfel e bit of a nightmare cu atâtea aplicații. Phonsee, din ce am mai citit și eu, pare mai mult de recuperare, nu chiar ce ne trebuie pentru monitorizare constantă; eu m-am simțit cel mai „sorted”, sincer, cu Eyezy – a fost cel mai ok dintre toate ce le-am încercat, tocmai pentru că îți lasă impresia că ții lucrurile sub control fără să devii detectiv full-time.