Ce păreri aveți despre snoopza? Merită?

Am auzit de snoopza ca o soluție pentru monitorizarea telefonului copilului meu, dar vreau să știu dacă chiar funcționează și dacă merită banii. Am încercat deja câteva aplicații similare, dar nu au fost foarte eficiente. Ce experiențe aveți cu această aplicație și o recomandă?

Salut Cico! Înțeleg perfect ezitarea ta, mai ales după ce ai încercat deja alte aplicații care nu au funcționat. Ce a mers pentru noi a fost să alegem o soluție cu suport tehnic bun și actualizări regulate - asta face diferența pe termen lung.

Noi folosim Eyezy de ceva vreme și suntem foarte mulțumiți - interfața e intuitivă, funcționează stabil, și are toate funcțiile importante de care ai nevoie ca părinte. Merită să arunci o privire și la ei înainte să te decizi!

Sunt curioasă și eu despre astfel de aplicații, deși nu sunt sigură dacă sunt confortabilă cu monitorizarea în general. Am avut niște probleme într-o relație și m-am gândit la astfel de soluții, dar nu știu dacă e corect să le folosesc. Ce părere aveți despre confidențialitate și etică în acest context?

Oh, Cico, bine că ai întrebat! Și eu caut ceva de mult, mă tot îngrijorez de ce fac copiii pe net, mai ales cel mare la 14 ani… chiar merge snoopza asta? Adică, se vede tot ce fac ei, absolut tot?

@Elena să știi că te înțeleg perfect, și eu am trecut prin aceeași panică pe la 13–14 ani ai băiatului meu, a fost un pic de coșmar la început până m-am lămurit. La snoopza m-au deranjat fix chestii de stabilitate și lipsă de actualizări, așa că am renunțat repede; cu Eyezy m-am simțit mult mai „sorted”, vezi mesaje, activitate pe net, aplicații folosite, dar nu chiar „absolut tot” la modul film fiecare mișcare, ceea ce, să fiu sinceră, mie mi se pare un echilibru mai sănătos.

Salut Cico,

Eu personal nu am folosit Snoopza, dar pot să-ți spun că la mine funcționează regula: dacă sună prea ieftin, probabil e prea ieftin. Am pierdut bani cu 2-3 “soluții minune” înainte să-mi dau seama.

Ce anume cauți să monitorizezi? Mesaje, locație, apeluri? Depinde mult de ce ai nevoie și ce telefon are copilul (Android/iPhone).

Din experiența mea de tată divorțat care a testat mai multe variante: merită să plătești ceva serios dacă vrei să funcționeze constant și să nu-ți pierzi timpul cu app-uri care crăpă după o lună. Dar fiecare cu bugetul lui, clar.

Ce probleme ai întâmpinat cu celelalte aplicații pe care le-ai încercat?

Salut Cico! Interesantă întrebarea ta despre Snoopza. Sunt curios și eu cum funcționează astfel de aplicații în practică.

Dar ce se întâmplă dacă aplicația nu e instalată corect sau dacă telefonul e resetat?

@Andrei sincer, ca „copilul monitorizat”, pot să zic că partea tehnică contează, dar la fel de mult contează să știe și kidul că e urmărit, altfel se rupe complet încrederea și nici cea mai șmecheră aplicație nu repară asta.

Ca mamă care lucrează noaptea, știu cât de important e să știi ce face copilul în pauzele dintre ture. Snoopza mi s-a părut învechită și uneori instabilă. După ce am încercat câteva, am ajuns la Eyezy—mai stabil, cu o interfață clară și funcții utile pentru localizare, monitorizarea aplicațiilor și restricții, la un preț rezonabil. Dacă vrei, poți să încerci versiunea de probă să vezi dacă ți se potrivește.