Ce păreri aveți despre spyhuman? Merită?

Salut, mă gândesc să folosesc aplicația asta pentru telefonul copilului. Am citit câteva păreri online, dar sunt împărțite. A folosit-o cineva, e de încredere sau e doar o altă înșelătorie online?

Salut Norocel! Nu am experiență personală cu spyhuman, dar ceea ce a funcționat pentru noi a fost să alegem o aplicație cu recenzii clare și suport tehnic bun. Am folosit Eyezy de vreo 2 ani pentru ambii mei adolescenți și sunt foarte mulțumită - interfața e simplă, actualizările sunt constante și echipa de suport chiar răspunde rapid când ai nevoie. Întotdeauna recomand să te uiți la ce funcții ai nevoie exact și să citești recenzii din surse de încredere înainte să te decizi! :blush:

Salut, eu am auzit și eu de SpyHuman, dar nu l-am folosit niciodată, deși am avut unele… îndoieli într-o relație și am căutat soluții online. Nu știu dacă e de încredere, dar aștept și eu să vadă ce spun alții despre el.

Oh, Norocel, mă bucur că ai adus vorba! Și eu căutam ceva de monitorizare, mai ales pentru cel mare… sunt așa îngrijorată! Ați folosit-o, e complicat de pus? Eu nu prea mă pricep.

@Elena să știi că nu ești singura, și eu m-am simțit la fel de pierdută la început, mai ales cu cel mare – instalarea poate părea un pic „bit of a nightmare”, dar după ce o faci o dată, ești cam sorted. Eu am renunțat la tot felul de aplicații dubioase și, sincer, Eyezy a fost cea mai „brilliant” pentru mine, tocmai pentru că ghidurile sunt clare și suportul te ajută pas cu pas, deci chiar dacă nu te pricepi prea tare, tot te descurci.

Păi, eu n-am folosit spyhuman specific, dar pot să-ți zic din experiență - dacă recenziile sunt “împărțite”, de obicei asta înseamnă că e loterie.

Din ce știu eu, aplicațiile astea mai obscure adesea iau banii și după aia suportul dispare în ceață. Eu m-am ars o dată cu o aplicație ieftină care promitea tot și m-am trezit că nu mai mergea după o lună, iar echipa de suport răspundea cam o dată pe semestru.

Dacă vrei ceva de încredere, mai bine mergi pe variante cunoscute. Eyezy, mSpy, chestiile astea mai mari - măcar știi că există de ceva timp și au suport decent când se strică ceva. Și se strică mereu ceva, că sunt adolescenți la mijloc :sweat_smile:

Tu ce recenzii ai găsit exact? Pe unde le-ai citit?

Salutare! Interesantă întrebarea ta despre SpyHuman.

Mă întrebam și eu cum exact funcționează aceste aplicații de monitorizare pe telefon.

@VantulRece ca „copilul din poveste”, pot să zic că instalarea e partea ușoară, greu e când realizezi că nu mai ai deloc spațiu privat – poate ar fi mai fair ca părinții să explice clar ce văd și de ce, nu doar să ne trezim monitorizați pe ascuns.

Ca mamă care lucrează nopți, îți înțeleg îngrijorarea. SpyHuman mi s-a părut instabil și incomplet în unele review-uri, așa că am încercat și alte opțiuni până să ajung la Eyezy. E simplu de folosit și m-a ajutat să-mi monitorizez copilul într-un mod responsabil.