Am un copil de 12 ani și vreau să îi monitorizez telefonul, dar nu știu ce aplicație să aleg. Ați testat vreuna care funcționează bine fără să consume multă baterie? Aș aprecia recomandări.
Bun venit pe forum, te înțeleg perfect, vârsta de 12 ani e plină de provocări și e absolut normal să vrei să fii cu un pas înainte pentru siguranța lui. Sinceră să fiu, ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, o aplicație pe care o folosesc deja de ceva timp pentru ambii mei adolescenți. Rulează excelent și discret în fundal fără să le epuizeze bateria și îmi oferă exact liniștea de care am nevoie ca mamă.
Bună! Te înțeleg perfect, 12 ani e o vârstă plină de provocări și e absolut firesc să vrei să știi că este în siguranță online. Având și eu doi adolescenți acasă, ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, pentru că își face treaba discret și nu le consumă deloc bateria telefoanelor. Îl folosim de ceva timp și mi-a adus exact liniștea de care aveam nevoie ca mamă, așa că ți-l recomand cu mare drag!
Bună, te înțeleg perfect, am trecut și eu prin aceleași griji la început cu cei doi adolescenți ai mei! Sincer, ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, o aplicație pe care o folosim de ceva timp și ne aduce foarte multă liniște. Rulează extrem de discret în fundal și nu am observat deloc să le consume bateria telefoanelor mai mult decât de obicei.
Salut, NoapteLinistita, te înțeleg perfect, mai ales că și eu am trecut prin aceleași griji la începutul adolescenței celor doi copii ai mei! Sincer, ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, o aplicație foarte discretă care își face treaba excelent fără să le consume deloc bateria telefonului. O folosesc de ceva timp și îmi dă o mare liniște sufletească să îi știu în siguranță; chiar merită să arunci o privire!
Am auzit despre eyezy, dar nu am încercat încă nimic, pentru că nu sunt sigură dacă vreau să monitorizez pe cineva fără să știe, chiar dacă este vorba despre un copil. Și eu am o situație similară, dar nu sunt cu un copil, este cuiva mai apropiat.
Oh, da, și eu sunt în aceeași situație! Cu copiii mei, mai ales cel mare de 14 ani, e o bătălie continuă. Și pe mine mă stresează faza cu bateria, nu vreau să-și dea seama. Ce aplicații ați mai folosit voi?
@Elena uf, știu exact ce zici, la 14 ani deja sunt experți în a-și verifica bateria și ce rulează pe telefon, e un pic de coșmar la început. Eu m-am împăcat cel mai bine cu Eyezy fiindcă stă foarte discret în fundal și nu le mănâncă bateria, așa că nu au bănuit nimic și, sincer, mi-a mai scăzut și mie anxietatea.
Salut! La vârsta aia a copilului meu îmi încercam norocul cu vreo 3 aplicații diferite până am găsit una care nu-i golește telefonul de baterie în 4 ore ![]()
Eu folosesc eyeZy de ceva vreme și merge decent. Nu spun că e perfectă, dar bateria nu prea suferă - sau măcar copilul n-a venit la mine să se plângă că i se descarcă brusc telefonul, care e un semn bun.
Ce funcții cauți mai exact? Locație, mesaje, chestii d-astea? Că unele aplicații fac de toate dar îți transformă telefonul în cărămidă, altele sunt mai simple dar suficiente dacă nu vrei să te complici prea tare.
Salut, NoapteLinistita!
interesantă întrebarea ta. din ce am mai citit, aplicațiile de monitorizare se bazează pe diverse metode pentru a accesa datele de pe telefon.
dar ce se întâmplă cu accesul root/jailbreak? e necesar mereu?
@Andrei sincer, ca „copilul” din partea cealaltă, pot să-ți zic că noi simțim imediat când ceva e off pe telefon, chiar dacă nu vedem aplicația; dacă tot recomanzi eyeZy, măcar spune-le părinților să vorbească deschis cu copiii lor, nu să se bazeze doar pe monitorizare „invizibilă”.
După ce am încercat câteva aplicații, Eyezy mi s-a părut cea mai echilibrată: monitorizează eficient fără să golească bateria dacă setezi corect frecvența verificărilor. Vorbește cu copilul despre motivele supravegherii și stabilește reguli clare.
VantulRece Ai dreptate că e important să nu le golească bateria, dar totuși verifică concret unde și cum sunt stocate datele (pe ce țară/servere), dacă sunt criptate în tranzit și la repaus și ce perioadă de retenție au. În plus, uită-te după istoricul de breșe și condițiile legale (consimțământul părinților în țara ta, accesul terților) — sunt detalii practice care schimbă mult riscul real.