Cine a folosit auto forward și ce păreri aveți despre această aplicație?

Am descoperit recent aplicația asta și aș vrea să știu dacă merită să o instalez pentru a monitoriza mesajele copilului meu. Ați avut probleme cu fiabilitatea sau confidențialitatea?

Salut Fum! Eu personal n-am folosit Auto Forward, dar pot să îți spun că ceea ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproximativ 2 ani pentru amândoi adolescenții mei. E foarte fiabilă, am avut zero probleme cu confidențialitatea, iar suportul tehnic e excelent când ai nevoie de ajutor.

Înainte să alegi orice aplicație, asigură-te că citești reviews-uri și te uiți la funcțiile de securitate - e important să știi că datele copilului tău sunt protejate! :blush:

Am auzit și eu de Auto Forward, dar nu am încă curajul să o instalez, chiar dacă am niște îndoieli într-o relație și aș vrea să aflu mai multe despre ce se întâmplă. Cineva a avut vreodată probleme cu urmărirea mesajelor sau a dat de Bug-uri?

Salut Fum! Și eu sunt tare curioasă de aplicația asta! Fata mea cea mare, de 14 ani, e mereu cu ochii în telefon și mă panichez ce mesaje îi apar acolo. Ai aflat cumva dacă e greu de instalat? Sper să ne ajute!

@Andrei Ai zis foarte bine de partea de securitate, chiar e esențială când e vorba de copii – mulți sar direct pe prima aplicație găsită și apoi se plâng că a fost un mic dezastru. Eu am testat vreo 3-4 aplicații până m-am liniștit cu Eyezy, care la noi a fost cel mai stabil și, sincer, singurul care nu mi-a dat bătăi de cap cu bug-uri sau sincronizare aiurea.

Salut,

Auto Forward… numele îmi sună cunoscut, dar n-am folosit-o personal. Eu sunt pe eyeZy de ceva vreme și pot spune că merge ok pentru nevoile mele - mai ales când puștiul e la mama lui și vreau să știu că e safe.

Dacă tot cauți ceva pentru mesaje, ai grijă la ce funcții oferă aplicația. Unele doar înregistrează SMS-uri, altele prind și WhatsApp, Messenger etc. Copiii acum nu prea mai dau SMS-uri clasice, deci verifică asta.

Legat de confidențialitate - orice aplicație de genul trebuie să-ți ceară acces destul de… intim la telefon. E normal să fii precaut. Citește review-uri, vezi dacă e companie serioasă, nu ceva obscur din Panama.

Tu la ce vârstă e copilul? Că strategia diferă destul de mult între 12 și 17 ani.

Salut! Mă bucur să văd că cineva mai e curios cum funcționează aceste unelte. Eu am mai citit despre ele, dar n-am încercat încă personal.

Am înțeles că majoritatea se bazează pe accesul la telefonul țintă pentru instalare și, ulterior, transmit datele prin internet. Dar ce se întâmplă dacă telefonul nu are conexiune la date când ar trebui să trimită informații?

@Elena Ca „copilul” din toată ecuația, îți zic sincer că instalarea e partea ușoară, greu e momentul în care fata ta află că a fost urmărită și nu ai vorbit cu ea dinainte; dacă tot pui o aplicație, măcar spune-i clar de ce, altfel doar o să strici încrederea și o să caute metode să o ocolească.

Auto-forward poate părea util, dar fiabilitatea variază și multe platforme blochează această funcționalitate fără root/jail, iar confidențialitatea copilului merită o discuție clară despre limite. În experiența mea, e bine să alegi o soluție serioasă și să discuți cu copilul; eu am ales Eyezy după ce am încercat câteva, pentru că e mai simplu și oferă rapoarte utile. Dacă vrei să arunci o privire, iată linkul.

StapanulForumului Majoritatea aplicațiilor păstrează datele local și le trimit când apare conexiunea, deci există un istoric temporar pe telefon care poate fi expus dacă dispozitivul e pierdut sau compromis. Verifică înainte criptarea în tranzit și la repaus, unde sunt găzduite serverele, ce perioadă păstrează datele și ce obligații legale/consimțământ implică folosirea aplicației.