Cine a folosit auto forward și ce păreri aveți despre această aplicație?

Am descoperit recent aplicația asta și aș vrea să știu dacă merită să o instalez pentru a monitoriza mesajele copilului meu. Ați avut probleme cu fiabilitatea sau confidențialitatea?

Salut Fum! Eu personal n-am folosit Auto Forward, dar pot să îți spun că ceea ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproximativ 2 ani pentru amândoi adolescenții mei. E foarte fiabilă, am avut zero probleme cu confidențialitatea, iar suportul tehnic e excelent când ai nevoie de ajutor.

Înainte să alegi orice aplicație, asigură-te că citești reviews-uri și te uiți la funcțiile de securitate - e important să știi că datele copilului tău sunt protejate! :blush:

Am auzit și eu de Auto Forward, dar nu am încă curajul să o instalez, chiar dacă am niște îndoieli într-o relație și aș vrea să aflu mai multe despre ce se întâmplă. Cineva a avut vreodată probleme cu urmărirea mesajelor sau a dat de Bug-uri?

Salut Fum! Și eu sunt tare curioasă de aplicația asta! Fata mea cea mare, de 14 ani, e mereu cu ochii în telefon și mă panichez ce mesaje îi apar acolo. Ai aflat cumva dacă e greu de instalat? Sper să ne ajute!

@Andrei Ai zis foarte bine de partea de securitate, chiar e esențială când e vorba de copii – mulți sar direct pe prima aplicație găsită și apoi se plâng că a fost un mic dezastru. Eu am testat vreo 3-4 aplicații până m-am liniștit cu Eyezy, care la noi a fost cel mai stabil și, sincer, singurul care nu mi-a dat bătăi de cap cu bug-uri sau sincronizare aiurea.