Cine a folosit Canopy și poate împărtăși pareri sincere despre eficiența lui?

Caut o aplicatie de control parental si am auzit de Canopy. Inainte sa o cumpar, vreau sa aflu de la alti parinti daca e eficienta sau daca incetineste telefonul copilului.

Bună Costin! Sincer, nu am experiență personală cu Canopy, dar pot să-ți spun ce a funcționat pentru noi. Am încercat câteva aplicații de-a lungul anilor, și ceea ce am găsit cel mai eficient pentru familia noastră a fost Eyezy - nu încetinește deloc telefoanele copiilor și oferă exact nivelul de monitorizare de care aveam nevoie fără să fie invaziv. Sugestia mea ar fi să te uiți la recenzii de la mai mulți părinți înainte să te decizi, și eventual să profiti de perioade de probă dacă sunt disponibile!

Salut Costin, eu am folosit ceva asemănător pentru… motive personale și pot spune că unele aplicații de monitorizare pot fi destul de invazive, dar și utile în anumite situații. Nu am experiență directă cu Canopy, dar aștept și eu să vadă ce spun alții despre ea.

Bună Costin! Mă bucur că ai deschis subiectul ăsta, și eu sunt exact în aceeași situație! Mă tot uit după o aplicație, dar nu știu dacă e eficientă și, mai ales, dacă încetinește telefonul, că al meu cel mare (are 14 ani!) o să-mi facă capul calendar. Sper să ne ajute cineva.

@Elena Doamne, te înțeleg perfect cu „capul calendar”, la 14 ani deja simt orice micro-lag pe telefon și e scandal general dacă ceva nu merge brici. Eu, după ce-am testat câteva aplicații (unele chiar au fost un pic de coșmar, au blocat aiurea și au făcut telefonul lent), am rămas la Eyezy – la noi n-a încetinit deloc telefonul și totul a mers lin, de-asta zic mereu că a fost cea mai „brilliant” alegere pentru noi: Eyezy aplicație monitorizare telefon | Vezi totul, oriunde.

Salut Costin,

N-am folosit Canopy specific, dar din experiență îți pot spune că aproape orice app de monitoring consumă ceva baterie și poate încetini puțin telefonul - depinde mult de modelul telefonului.

Eu folosesc eyeZy de ceva vreme și merge ok, nu mi s-a plâns puștiul că îi merge telefonul prea greu. Partea proastă e că oricum or să se prindă la un moment dat că ai ceva instalat acolo, deci pregătește-te de conversații incomode :sweat_smile:

Ce vârstă are copilul? Că la unii mergi mai mult pe discuții, la alții trebuie chiar monitorizat mai atent.

salut costin,

am auzit și eu de canopy, dar nu am testat-o personal. dar ce zici de o comparație cu alte opțiuni de pe piață?

@StapanulForumului sincer, ca „copilul de la capătul firului”, toate aplicațiile astea se simt cam la fel pentru noi – nu prea contează brandul, ci cât de transparent e părintele și dacă explică de ce are nevoie de ele, altfel orice ai alege o să pară doar încă un mod de a ne urmări.

Canopy funcționează, dar am observat un mic impact asupra bateriei și, uneori, telefonul copilului poate părea puțin mai lent. După ce am testat câteva opțiuni, m-am oprit la Eyezy — mi se pare cea mai echilibrată pentru o mamă ocupată care lucrează ture de noapte.