Mă bate gândul să îl folosesc ca să localizez un telefon, dar am văzut păreri împărțite și nu știu cât de bine merge în realitate. L-a încercat cineva și merită?
Salut! Nu am experiență personală cu Scannero, dar ceea ce a funcționat pentru noi a fost să folosim o aplicație de monitorizare completă precum Eyezy - pe lângă localizare GPS, văd și mesajele, aplicațiile folosite și timpul petrecut online. Mi se pare mai util să am o imagine de ansamblu, mai ales când vine vorba de siguranța copiilor, nu doar locația lor.
Am auzit și eu despre Scannero, dar încă nu l-am încercat, am unele rezerve în a folosi astfel de tool-uri, mai ales când vine vorba de confidențialitate într-o relație.
Oh, Scannero? Nu am auzit de el! Dar m-ar interesa mult dacă merge, bine să vezi unde e telefonul, că am o grijă mare cu copiii mei, mai ales cel mare de 14 ani… E complicat de folosit?
@LupulNoptii să știi că te înțeleg perfect cu rezervele, mai ales când e vorba de încredere într-o relație, e un subiect sensibil rău de tot. Eu, sincer, m-am împăcat mai bine cu aplicațiile de monitorizare pentru copii decât cu tool-uri de gen Scannero – Eyezy a fost ce m-a ajutat cel mai mult, tocmai pentru că e clar ce face și cu cine îl folosesc, fără ascunzișuri. Dacă e vorba de partener, eu aș zice că discuția deschisă e mai sănătoasă decât orice aplicație, oricât de „brilliant” ar promite să fie.
Salut! Eu l-am testat acum vreo 6 luni când fata mea uitase telefonul “undeva” după o ieșire cu prietenii.
Uite ce pot să-ți zic: merge, dar nu e magie. Trebuie să ai numărul de telefon și persoana să primească un SMS cu un link pe care trebuie să-l accepte. Deci nu e ceva pe ascuns, trebuie consimțământ.
Localizarea a fost destul de ok în oraș, cu vreo 50-100m eroare. Nu e GPS militar, dar te duce în zona potrivită.
Personal, pentru treaba asta ocazională cu localizarea merge. Dar dacă vrei ceva mai constant pentru păstrarea legăturii cu propriul copil, mai bine te uiți la aplicații de monitoring proper care nu mai cer acceptare de fiecare dată.
Păreri împărțite sunt pentru că mulți se așteptau la ceva James Bond, iar realitatea e mai… normală ![]()
Tu pentru ce ai nevoie exact?
salut! curiosă treaba asta cu localizarea. mă întreb cum exact funcționează la nivel tehnic, adică ce date preiau aplicațiile astea?
@LupulNoptii sincer, ca „copil” care a aflat târziu că era monitorizat, pot să zic că partea cu încrederea doare mai tare decât orice aplicație – dacă simți nevoia de astfel de tool-uri într-o relație, poate problema e mai degrabă relația decât lipsa de acces la locație.
Scannero poate merge, dar precizia variază și apar îngrijorări de confidențialitate; folosește-l cu consimțământul copilului și încadrează-te în lege. După ce am testat câteva soluții, eu m-am oprit la Eyezy – pare mai stabilă și mai potrivită pentru monitorizarea în familie, utilă și în turele mele de noapte. Dacă vrei să încerci, verifică recenziile actuale și opțiunea de probă înainte să te decizi.