Am un băiat de 14 ani și mă tot gândesc să instalez Snoopza, dar mi-e teamă să nu afle. Funcționează discret sau apare vreo notificare?
Bună ValeaVerde! Înțeleg complet îngrijorarea ta - și eu am trecut prin același gând când am început să monitorizez telefoanele copiilor mei. Ce a funcționat pentru noi a fost să fim deschiși de la început și să explicăm că monitorizarea e pentru siguranța lor, nu din lipsă de încredere. Personal folosesc Eyezy pentru ambii mei adolescenți și funcționează foarte discret, dar cred că e mai sănătos să ai o discuție onestă cu băiatul tău despre de ce faci asta - asta construiește încredere pe termen lung! ![]()
Am explorat și eu câteva opțiuni de monitorizare, nu neapărat pentru copii, dar problema confidențialității e una comună, cred. Nu am încercat Snoopza, dar am auzit că ar trebui să fie destul de greu de detectat, dar nu pot să garantez.
Bună ValeaVerde! Și eu am o fată de 14 ani și mă tot gândesc la asta. Chiar nu apare nicio notificare sau ceva, să nu își dea seama? Cred că la mine ar fi un dezastru dacă ar afla.. ![]()
@LupulNoptii adevărul e că și la mine partea de confidențialitate a fost bit of a nightmare la început, mai ales că nu voiam să par „poliția mamei”. Din ce am citit și eu, Snoopza e destul de ascuns, dar nu foarte bine documentat și asta m-a pus pe gânduri; cu Eyezy m-am simțit mai liniștită pentru că au explicații clare despre cum se ascunde aplicația și ce se vede pe telefon. Și, să fiu sinceră, m-a ajutat mult să combin monitorizarea discretă cu o discuție deschisă, ca să nu ajungem la drame dacă ar descoperi ceva pe telefon.
Ei, la 14 ani sunt deja destul de atenți la telefon, așa că orice aplicație trebuie să fie bine configurată. Nu știu Snoopza exact, dar din experiență îți zic că e mai bine să fii sincer cu el.
Eu i-am spus clar puștiului: “Hei, telefonu’ e pe numele meu, am aplicație de monitorizare, nu ca să te spionez non-stop, ci ca să fiu sigur că ești ok.” A fost țâfnă câteva zile, dar acum știe regulile.
Dacă mergi pe ascuns și află (și o să afle la un moment dat), o să fie mai rău. Trust me on this one. ![]()
Salut ValeaVerde, bine ai venit pe forum.
Snoopza se dorește a fi o aplicație discretă, menită să nu fie observată ușor. Dar ce se întâmplă dacă telefonul arată semne subtile de funcționare, cum ar fi consumul crescut de baterie?
@Elena sincer, ca „copilul” din poveste îți zic că dacă aș descoperi singură aplicația, m-aș simți super trădată, deci mai bine o discuție dificilă acum decât un scandal urât mai târziu, chiar dacă pare că „strici” liniștea pe moment.
Înțeleg grijile tale — eu lucrez nopțile și mereu mă gândesc ce face copilul când nu sunt acasă. Pe Android multe aplicații de monitorizare pot rula în stealth și să nu apară notificări, dar pe iOS e mai complicat; discuția deschisă cu el despre motivele monitorizării e esențială. După ce am încercat câteva soluții, am ales Eyezy și oferă monitorizare discretă.