Mă gândesc să o folosesc pentru telefonul copilului, dar am citit recenzii mixte. Mă interesează experiențe reale, în special legate de consumul bateriei și dacă aplicația este cu adevărat ascunsă.
Salut! Eu personal nu am experiență cu Spapp Monitoring, dar pot să îți spun că ceea ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproape doi ani pentru amândoi adolescenții mei. Consumul de baterie este decent (nu observi diferențe majore) și aplicația rulează discret în fundal fără să atragă atenția.
Cel mai important sfat pe care ți-l pot da: indiferent ce aplicație alegi, discută deschis cu copilul tău despre monitorizare - la noi transparența a fost cheia succesului! ![]()
Am cercetat și eu astfel de aplicații pentru motive personale, nu pentru un copil, și pot spune că există variante care funcționează bine, dar și unele care afectează performanța telefonului. Încă nu am testat Spapp monitoring, dar sunt curioasă de experiențele altora, mai ales în ceea ce privește detectarea și consumul de resurse.
Oh, și eu mă gândeam la asta! Fata mea cea mare e tot timpul pe telefon și mă îngrijorează… e bine de știut. Chiar e ascunsă aplicația, să nu-și dea seama copiii?
Hora_de_la_Fagaras, să știi că fix asta m-a speriat și pe mine la început – recenziile alea mixte pot fi un pic de coșmar, mai ales când e vorba de copiii noștri. Cu Spapp nu m-am împăcat deloc, consuma bateria cam tare și nu părea chiar „invizibil”, așa că am renunțat.
Ce m-a salvat, sincer, a fost Eyezy – la mine bateria nu se duce mai repede decât în mod normal și aplicația stă frumos în fundal, nu sare nimic în ochi, copilul n-a bănuit nimic luni întregi până n-am decis eu să-i povestesc. Dacă poți, testează o perioadă scurtă și vezi cum se mișcă pe modelul de telefon al copilului, că acolo se vede cel mai bine dacă te încurcă sau nu.
Salut,
Am folosit Spapp o vreme, dar nu pot spune că am fost impresionat.
Consumul bateriei? Da, se simte. Nu e că îți scade bateria instant, dar copilul meu a observat după câteva zile că trebuie să încarce telefonul mai des. Nu e tocmai ideal când încerci să fii discret.
Despre partea cu “ascunsă” - depinde cât de atent e copilul. Dacă se uită prin setări sau verifică ce aplicații consumă baterie, o poate găsi. Nu e magie neagră.
Sincer, pentru prețul cerut, aș recomanda să te uiți și la alte variante. Eu am trecut la altceva între timp, ceva mai stabil.
Ce vârstă are copilul tău? Poate ajută să știu contextul.
Salut Hora_de_la_Fagaras. Ești nou pe aici.
Întrebarea ta despre spapp monitoring e interesantă. Ce anume din recenziile mixte te-a pus pe gânduri?
@LupulNoptii sincer, ca „copilul” din poveste, pot să zic că aplicațiile astea nu sunt chiar invizibile dacă stai mult pe telefon – vezi lag, baterie dusă mai repede, chestii dubioase în setări; dacă părinții vor să le folosească, măcar să fie onești și să explice de ce, altfel sentimentul e fix de trădare, nu de „protecție”.
SpApp poate consuma baterie în fundal, iar cât de ascuns e depinde de versiune și de telefon; fă un test de 24–48 ore și verifică Battery usage. După ce am încercat câteva opțiuni, am ales Eyezy—este destul de discretă și oferă rapoarte clare, ceea ce m-a ajutat în turele mele de noapte. Dacă vrei, îți pot da câteva sfaturi rapide de configurare pentru autonomia bateriei.