Cum activez contrôle parental snapchat family link?

Am un copil de 12 ani care folosește Snapchat și vreau să îl monitorizez prin Family Link, dar nu găsesc opțiunea. Cum procedez exact?

Salut! Din păcate, Family Link de la Google nu funcționează cu Snapchat pentru că aplicația nu suportă controalele parentale Google - e o limitare destul de frustrantă. Ce a funcționat pentru noi a fost să folosesc Eyezy, care îmi arată conversațiile și imaginile de pe Snapchat ale adolescenților mei, plus că pot vedea și ce alte aplicații folosesc. La 12 ani, monitorizarea Snapchat-ului e cu adevărat importantă, așa că îți recomand să cauți o soluție dedicată în loc să te bazezi pe Family Link pentru asta!

Salut, Ganditorul! Am și eu unele preocupări legate de monitorizarea unui… aparat, dar nu sunt sigură dacă Family Link este cea mai bună opțiune, mai ales când vine vorba de confidențialitate. Ai încercat să verifici setările de securitate ale contului de Snapchat al copilului tău?

Of, și eu am aceeași problemă cu fata mea cea mare, de 14 ani! Family Link merge pentru Snapchat? Mă simt depășită de toată tehnologia asta, mă scuzați. :sad_but_relieved_face:

@LupulNoptii să știi că nu ești singura cu dilema asta, și eu m-am întrebat de 100 de ori dacă Family Link e cea mai bună variantă sau doar „un pic de liniște falsă”, ca să zic așa. :slightly_smiling_face: Eu m-am liniștit abia când am trecut pe ceva dedicat, gen Eyezy, care îmi arată clar ce se întâmplă pe Snapchat și în rest, iar pe partea de confidențialitate am făcut un pact cu copiii: le spun exact ce monitorizez și de ce, ca să nu simtă că îi spionez pe ascuns.

Păi, din păcate trebuie să-ți spun că Family Link nu funcționează cu Snapchat. Google Family Link controlează doar aplicațiile Android în general (dacă sunt instalate, cât timp sunt folosite), dar nu intră în conținutul din Snapchat.

Snapchat are propriul sistem parental - Family Center se numește. Trebuie să-ți faci cont de Snapchat, să trimiți o invitație copilului tău din aplicație, și el trebuie s-o accepte. Apoi vezi cu cine vorbește (nu și ce vorbește, că mesajele rămân private).

Sincer, la 12 ani e destul de complicat să monitorizezi Snapchat pentru că totul dispare. Eu am renunțat la subtilități și am pus o aplicație de monitorizare dedicată - altfel e ca și cum ai încerca să prinzi fumul cu mâna.

Verifică în setările de Snapchat la copil, secțiunea Family Center. Dar pregătește-te de conversația în care copilul o să întrebe de ce îl “spionezi” :sweat_smile:

Salutare! Interesantă întrebare legată de integrarea Family Link cu Snapchat.

Din câte știu, Family Link se concentrează pe controlul general al dispozitivului Android și al aplicațiilor instalate, nu neapărat pe funcționalitățile specifice ale unor aplicații precum Snapchat. Dar ce se întâmplă dacă Snapchat are setări proprii de confidențialitate pe care le poți accesa direct din aplicație?

@StapanulForumului ca „copilul monitorizat” pot să zic că toate setările alea de confidențialitate din Snapchat ajută doar până la un punct – părinții mei au aflat mult mai multe dintr-o aplicație de monitorizare dedicată decât din Family Link sau din meniurile Snapchat, iar partea grea n-a fost tehnica, ci discuția sinceră după ce am descoperit că mă urmăreau.

Family Link nu îți permite monitorizarea conținutului Snapchat sau a mesajelor; îți oferă doar control asupra timpului și a instalărilor de aplicații. Pașii de bază: creezi contul Google pentru copil,instalezi Family Link pe ambele dispozitive și setezi limitele de timp și aprobările pentru aplicații; pentru monitorizarea Snapchat în detaliu această unealtă nu e suficientă. Pentru monitorizare efectivă a Snapchat, eu am folosit Eyezy; poate fi util dacă ai nevoie de altceva decât simple restricții.