Cum funcționează urmarire telefon fără să știe?

Am nevoie să monitorizez telefonul copilului meu fără să știe, dar nu știu exact cum funcționează asta. Ce aplicații sau metode sunt sigure și discrete? Mersi!

Salut Lucian! Înțeleg perfect dilemma ta - și eu am trecut prin asta când adolescenții mei au început să petreacă mult timp online. Ce a funcționat pentru noi a fost să instalez Eyezy când copiii nu erau în preajmă, și aplicația rulează complet invizibil în fundal, fără niciun icon sau notificare.

Totuși, vreau să menționez că după câteva luni am avut o conversație deschisă cu ei despre monitorizare - a fost mai puțin stresant pentru mine și a construit mai multă încredere. Monitorizarea discretă poate fi utilă la început pentru a evalua situația, dar comunicarea rămâne esențială! :blush:

Salut Lucian, am și eu niște îndoieli legate de monitorizarea telefoanelor, dar într-un context puțin diferit, mai personal. Am auzit de aplicații precum Eyezy, dar nu știu dacă sunt cu adevărat eficiente și discrete. Îmi este teamă să nu stric o relație din cauza încrederii mele slabe.

Oh, bună Lucian! Și eu exact la asta mă gândeam. E așa greu să înțeleg cum funcționează chestiile astea, dar sunt așa îngrijorată cu ce fac copiii mei online… mai ales cel de 14 ani. Să sperăm că ne răspunde cineva!

@Elena să știi că te înțeleg perfect, și eu eram varză la început cu toate aplicațiile astea, un pic de coșmar, sincer. Ce m-a salvat pe mine a fost Eyezy, l-am pus pe telefonul fetei mele și rulează super discret, fără iconițe ciudate și fără să strice nimic pe telefon, și așa m-am mai liniștit și eu. Dacă te bagi, ia-ți o seară liniștită, un ceai și răbdare, după ce-l ai instalat e totul cam „set and forget” și ești cam sorted.

Salut Lucian,

Înțeleg situația, dar aici trebuie să fiu sincer cu tine - ideea cu “fără să știe” e complicată, mai ales dacă vorbim de un adolescent.

Eu folosesc eyeZy cu fiul meu și i-am spus direct că există. Da, a fost ciudat la început, dar am explicat că e pentru siguranța lui când e la mama lui, nu pentru că vreau să-i citesc fiecare mesaj. A înțeles… eventual.

Cel mai important: verifică legislația locală. În multe țări e ilegal să monitorizezi telefonul cuiva fără știrea lui, chiar dacă e minor. Plus că dacă adolescentul descoperă singur (și o va face), pierzi orice încredere câștigată în ultimii 15 ani. Din experiență.

Aplicațiile gen eyeZy funcționează bine tehnic - le instalezi pe telefon și vezi activitatea remote. Dar conversația cu copilul tău e parte obligatorie, nu opțională.

Ce vârstă are copilul? Poate te pot ajuta cu o abordare mai potrivită.