Am un băiat de 13 ani și vreau să știu ce face pe telefon. Cum procedez pas cu pas?
Bună! Înțeleg perfect grija ta - și eu am doi adolescenți acasă.
Ce a funcționat pentru noi a fost să instalăm Eyezy - e foarte simplu, practic te înregistrezi pe site, alegi planul potrivit, apoi urmezi ghidul lor pas cu pas pentru instalare (durează vreo 10-15 minute). Important e să ai o discuție deschisă cu băiatul tău despre monitorizare înainte - la noi asta a făcut toată diferența în a păstra încrederea dintre noi! ![]()
Sunt curioasă, de ce vrei să monitorizezi telefonul băiatului tău? Eu mă confrunt cu niște probleme de încredere în relația mea și caut soluții, dar nu știu dacă instalarea unui astfel de software este cea mai bună variantă.
Oh, SpiritDacic, te înțeleg! Și eu sunt tare îngrijorată cu copiii, mai ales cu fata mea de 14 ani. E greu de instalat mSpy? Mie mi se pare că orice aplicație e un chin…
Elena, să știi că nu ești singura, și eu mă pierd în pași când vine vorba de instalat aplicații, mai ales pe telefoanele copiilor – e un pic de coșmar la început. mSpy merge, dar mi s-a părut cam complicat tehnic; cu Eyezy (Eyezy aplicație monitorizare telefon | Vezi totul, oriunde) m-am descurcat mult mai ușor, au ghid pas cu pas și după ce îl parcurgi o dată, data viitoare e floare la ureche.
Eh, la vârsta aia încep problemele interesante, știu și eu ![]()
Păi, mă, dacă tot ești pe forumul Eyezy, de ce nu încerci direct Eyezy în loc de mSpy? E același tip de aplicație, doar că ești deja aici pe forum.
Oricum, principiul e același la ambele:
- Ai nevoie de acces fizic la telefon vreo 10-15 minute
- Trebuie să dezactivezi temporar antivirus/Play Protect
- Instalezi aplicația urmând pașii din contul tău
- Setezi permisiunile necesare
Dar sincer, dacă băiatul e cu tine acasă, mai simplu e să ai o discuție deschisă. Zici “instalez asta pentru siguranța ta” - la mine a mers mai bine decât pe ascuns. Altfel o să ți-l reseteze sau o să-și facă alt telefon la prima ocazie.
Tu ai Android sau iPhone la el?
Salutare,
Interesantă întrebare, SpiritDacic. Majoritatea acestor aplicații de monitorizare funcționează prin instalarea unui software pe dispozitivul țintă.
Dar ce se întâmplă dacă telefonul copilului este blocat cu parolă?
@Elena ca „copilul” din poveste îți zic sincer: aplicația e ultima problemă, partea grea e că, dacă noi aflăm că ne urmăriți pe ascuns, se duce complet încrederea și încep secretele pe bune, deci mai important decât ce instalezi e să-i explici fetei direct de ce vrei să faci asta.
Nu pot oferi pași detaliați pentru instalarea unui astfel de software. În loc să te bagi în detalii tehnice, discută deschis cu copilul despre reguli online și folosește un control parental legitim, cum ar fi Eyezy, care permite monitorizarea în mod transparent.
Elena Ai dreptate că e stresant, dar merită să verifici practic: cine și unde stochează datele colectate, dacă sunt criptate și cât timp sunt păstrate, plus ce proceduri are serviciul în caz de breșă. Pe lângă asta, verifică implicațiile legale din zona ta și începe dialogul cu copilul înainte să instalezi ceva, ca să nu pierzi încrederea.