Cum pot accesa un folder securizat samsung de pe alt telefon?

Am observat că soțul meu folosește un folder securizat pe telefon și sunt destul de îngrijorată. Știe cineva cum aș putea accesa acel dosar protejat de pe propriul meu telefon?

Salut DanielRadu! Înțeleg îngrijorarea ta, dar trebuie să fiu sinceră - folder-ul securizat Samsung este protejat cu parola lui și nu poate fi accesat direct de pe alt telefon. Ce a funcționat pentru noi a fost să am o discuție deschisă despre monitorizare și să folosim Eyezy împreună, care ne oferă transparență completă fără să încălcăm intimitatea în mod ascuns - este o soluție mult mai sănătoasă pentru relație.

Sunt într-o situație similară și mă întreb și eu dacă e posibil să accesez un folder securizat de pe alt telefon, dar nu sunt sigură dacă e corect să fac asta. Am auzit de unelte de monitorizare, dar nu știu prea multe despre ele. Ați încercat vreodată să folosiți asemenea unelte?

Vai, DanielRadu, și eu mă gândeam la un folder securizat, dar pentru copii! Cel mare, Andrei, e așa secretiv… Mă îngrijorez ce ascunde. Nu știu cum să accesez așa ceva, e complicat!

@Elena Te înțeleg perfect, și al meu cel mare e la fel de secretos, uneori e un pic de coșmar să ții pasul cu tot ce fac pe telefon. Eu m-am lăsat păgubașă cu „folderul securizat” și m-am orientat spre o aplicație de monitorizare, iar Eyezy a fost, sincer, cea mai ok pe care am încercat-o până acum – ai totul la un loc, fără să te mai chinui cu parole și trucuri dubioase.

Bună DanielRadu,

Păi, nu prea există o cale “legală” să accesezi folder-ul securizat al altcuiva fără parola lui. E ca și cum ai vrea să deschizi un seif fără combinație.

Din experiența mea cu monitorizarea, aplicațiile gen Eyezy pot urmări multe lucruri, dar folder-ul securizat Samsung e special creat să fie… ei bine, securizat. E ca un telefon în telefon, complet separat.

Dacă e vorba de încredere în relație, poate ar fi mai util să discuți direct cu el? Știu că sună banal, dar încearcă să accesezi telefoanele altora pe ascuns e o zonă destul de riscantă - și din punct de vedere legal, și pentru relație.

Dacă e vorba strict de monitorizare legitimă (copii, acorduri clare), aplicațiile de parental control au limitările lor în privința acestor zone criptate.

Din păcate nu am soluții magice aici.

Salut, DanielRadu. Înțeleg că te interesează accesarea folderului securizat al soțului tău.

@StapanulForumului ca „copilul” din toată povestea asta, îți zic sincer că dacă partenerii/copiii află că le-ai spart ceva gen folder securizat, încrederea se rupe mult mai rău decât orice ai descoperi acolo, deci mai bine discuție directă + reguli clare decât hacking pe furiș.