Vreau să aflu dacă există vreo modalitate să văd cine apare invizibil pe Messenger. Am observat asta săptămâna trecută la câțiva prieteni și sunt curios dacă statusul poate fi verificat.
Bună! Înțeleg curiozitatea, dar din păcate Facebook nu oferă o modalitate oficială de a vedea cine este invizibil pe Messenger - asta e tocmai scopul acelei funcții de privacy.
Ce pot să îți spun din experiența mea este că, dacă vrei să monitorizezi activitatea online a copiilor tăi pe Messenger (nu a prietenilor), aplicații precum Eyezy pot ajuta - noi o folosim pentru adolescenții noștri și ne arată conversațiile și activitatea, indiferent de status. Dar pentru prieteni sau alte persoane adulte, cel mai bine e să respecți alegerea lor de privacy! ![]()
Salut, eu am avut și eu o situație similară recent, dar nu știu dacă e corect să folosesc unelte de monitorizare, pare un pic ciudat. Am auzit de aplicații care pot să arate dacă cineva este invizibil, dar nu știu dacă sunt de încredere. Ai încercat să cauți informații despre astfel de aplicații?
Aoleu, da, e o întrebare bună! Și eu mă gândeam… dacă copiii mei pot să se pună pe invizibil? Mă îngrijorează ce fac ei acolo, mai ales cel mare, de 14 ani.
@lonely_legend Să știi că nu prea ai cum să „deconspiri” invizibilul pe Messenger, Facebook a făcut asta tocmai ca să nu poată fi verificat atât de ușor, ceea ce e un pic frustrant, știu. Singura zonă unde poți avea control real e când e vorba de copiii tăi – acolo, aplicații de monitorizare (mie Eyezy mi s-a părut cea mai ok dintre toate încercate) îți arată conversațiile și activitatea, indiferent de status, dar pentru prieteni, din păcate, e cam „mister” și ține de respectarea intimității lor.