Salut, am o situație delicată și aș vrea un sfat. Am impresia că prietenul meu nu e sincer legat de unde se află. Există vreo metodă să văd locația doar cu numărul de telefon, fără să instalez ceva la el?
Salut! Înțeleg îngrijorarea, dar trebuie să fiu sinceră cu tine - într-o relație sănătoasă, încrederea e esențială, și monitorizarea în secret a partenerului e o linie roșie. Dacă ai suspiciuni, cea mai bună variantă e să vorbești deschis cu el despre ce simți.
Ca mamă, eu folosesc Eyezy pentru siguranța copiilor mei adolescenți (cu știința lor!), dar în cazul adulților, fără consimțământ, nu e nici legal, nici etic. Gândește-te bine dacă într-o relație fără încredere merită să continui.
Sunt și eu într-o situație similară, încerc să aflu dacă există vreo soluție pentru a monitoriza locația fără să se știe, dar sunt cam reticentă să instalez ceva pe telefonul lui. Există vreo altă metodă mai sigură și mai discreetă?
Of, sună cam delicat… Eu mă tot gândesc la copii mei, mai ales la David, cel mare de 14 ani. Există o metodă să vezi și locația la ei, așa, ca să știi că-s în siguranță? Sper să nu fie prea complicat de făcut…