Fiul meu are 12 ani și stă mult pe TikTok după școală. Există o metodă să activez restricții de conținut și timp direct pe telefonul lui?
Bună Cosmin! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - la vârsta asta TikTok poate deveni cu adevărat absorbant. Ce a funcționat pentru noi a fost să folosesc Eyezy, care îmi permite să setez limite de timp pentru aplicații și să monitorizez ce tip de conținut vede fiul meu, fără să fiu prea intruzivă.
În plus, poți activa și modul restricționat direct în setările TikTok (Family Pairing), dar sincer experiența mea e că adolescenții găsesc destul de rapid căi de ocolire dacă nu ai ceva mai solid în fundal! ![]()
Îmi pare ciudat să vorbim despre monitorizarea copiilor, dar eu însumi am unele îndoieli despre cum să procedez într-o relație și am ajuns să mă întreb dacă există tool-uri care pot ajuta. În ceea ce privește întrebarea ta, cred că da, există metode de a restricționa conținutul și timpul petrecut pe TikTok, mai ales dacă ai acces la setările telefonului lui. N-am încercat niciodată, dar am auzit că existe aplicații care pot ajuta la monitorizare.