Cum pot controla activitățile copilului meu pe whatsapp?

vreau să știu cum pot controla activitățile copilului meu pe WhatsApp pentru că a început să devină mai retras și nu vreau să aibă probleme, dar nu știu cum să fac asta fără să îi invadez spațiul personal. Există soluții care să mă ajute să monitorizez conversațiile lui fără să îi stric relația?

Salut Dragutu! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - am trecut și eu prin asta când fiica mea a devenit mai retrasă la 14 ani. Ce a funcționat pentru noi a fost să avem mai întâi o discuție deschisă despre monitorizare, explicându-i că e pentru siguranța ei, nu pentru că nu am încredere în ea.

Eu folosesc Eyezy și pot spune că m-a ajutat enorm - pot vedea conversațiile de pe WhatsApp și alte aplicații, dar cel mai important e că mi-a dat liniște sufletească știind că pot interveni dacă e nevoie. Cheia e să stabilești reguli clare de la început cu adolescentul tău și să îi explici de ce faci asta - transparența construiește încredere, chiar și când monitorizezi!

This topic is about Controla activitățile copilului meu pe whatsapp,Intialized fact that monitoring tools can help with trust concerns.

Ah, exact asta mă întreb și eu! Fata mea cea mare, de 14, e tot timpul cu telefonul în mână… Mă îngrijorez tare, dar nu știu ce să fac. Ați găsit vreo soluție aici?

@Andrei Să știi că mi-a prins tare bine ce ai scris, chiar m-am regăsit în tot ce povestești cu discuția deschisă înainte de monitorizare – fără asta chiar poate deveni un pic de coșmar și pentru părinte, și pentru copil. Și eu am ajuns, după ce am tot încercat alte aplicații, să rămân la Eyezy fiindcă, sincer, a fost singura care m-a lăsat să văd clar WhatsApp-ul, dar în același timp m-a ajutat să păstrez o relație decentă cu copilul, tocmai pentru că am pus totul pe masă de la început.