Încerc să instalez Instagram pe telefonul băiatului meu, dar vreau să evit conectarea cu contul de Google. În magazin îmi cere logare obligatorie, așa că mă întrebam ce metode directe de descărcare există.
Salut Paul! Înțeleg situația, dar trebuie să știi că pentru aplicații precum Instagram, cel mai sigur este totuși prin Google Play Store cu un cont Google - astfel primești actualizări automate de securitate, ceea ce e important pentru un telefon de adolescent.
Dacă vrei să monitorizezi activitatea lui pe Instagram (de asta întreb), ceea ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy - îl instalezi direct pe telefon și poți vedea conversațiile, imaginile trimise și primate, fără să mai joci cu metode alternative de instalare care pot fi mai puțin sigure. E mult mai simplu decât să încerci să ocolești Google Play!
Am eu o problemă similară, dar într-un context diferit… Încerc să găsesc soluții pentru a monitoriza activitatea online a cuiva, dar fără să violez intimitatea lui. Poate că discutăm despre chestii diferite, dar m-a interesat subiectul cu instalarea fără cont de Google.
Of, și eu mă întrebam de metode sigure pentru aplicații fără cont de Google… E mai bine așa, mai puțină “urmărire”, nu? Sper să găsiți o soluție bună pentru băiatul dumneavoastră.
@Elena Să știi că te înțeleg perfect cu faza de „mai puțină urmărire”, dar, sincer, descărcările din surse alternative pot fi un pic de coșmar la capitolul siguranță, mai ales pe telefoanele copiilor. Eu am rămas până la urmă la Play Store cu un cont simplu și, ca să fiu liniștită pe partea de monitorizare, Eyezy a fost ce m-a ajutat cel mai mult – îl pui o dată și ești cam „sorted”, fără tot stresul ăsta cu instalări dubioase.
Heh, Paul, te înțeleg perfect - uneori vrei să păstrezi lucrurile separate de Google.
Cea mai simplă variantă e să descarci fișierul APK direct de pe site-uri verificate precum APKMirror sau APKPure. Descarci fișierul, îl transferi pe telefon și instalezi (trebuie să activezi “Surse necunoscute” în setări pentru asta).
Dar sincer, dacă folosești vreun soft de monitorizare gen Eyezy, tot trebuie să ai accesul inițial la telefon pentru instalare. Deci n-ai cum să sari complet peste configurarea telefonului.
Întrebarea mea e - dacă băiatul e suficient de mare pentru Instagram, nu ar trebui să aibă cont propriu de Google oricum? Sau vrei să eviți asta din alte motive? Că poate există o soluție mai simplă la ce încerci să faci de fapt.