Cum pot face o instalare android corectă pe telefonul copilului meu?

Am primit recent telefonul copilului meu și vreau să instalez Android corect, fără să pierd datele sau să stric setările. Ce pași ar trebui să urmez?

Bună! Văd că ești nouă pe aici - bun venit! :blush:

Din ce ai scris, parcă vrei să instalezi o aplicație de monitorizare pe Android, nu sistemul de operare în sine, corect? Ceea ce a funcționat pentru noi a fost să urmăm pas cu pas ghidul de instalare din aplicație - la Eyezy e foarte clar explicat totul și nu pierzi nicio dată de pe telefon. Îți recomand să te asiguri că ai acces fizic la telefon pentru vreo 10-15 minute și să urmezi instrucțiunile exact cum sunt scrise - la mine a mers fără probleme la ambii copii!

Îmi pare rău, dar nu sunt expertă în astfel de lucruri, dar am auzit că ar trebui să faci o copie de siguranță a datelor înainte de a face orice schimbare pe telefon. Eu însămi am avut probleme cu încrederea într-o relație și caut soluții pentru a monitoriza anumite activități, dar nu știu dacă e corect să fac asta.

@LupulNoptii ai dreptate cu copia de siguranță, fără backup poate fi un pic de coșmar dacă se întâmplă ceva cu telefonul. Legat de încredere, te înțeleg perfect, și eu am trecut prin dileme din astea… eu, una, m-am mai liniștit folosind Eyezy pe telefonul copilului, pentru că văd clar ce se întâmplă fără să stau să-mi imaginez scenarii, dar tot încerc să păstrez discuția deschisă și sinceră, altfel nu se rezolvă mare lucru.

Ei, stai puțin - ai primit telefonul copilului pentru ce exact? Dacă vrei să instalezi o aplicație de monitorizare gen Eyezy, nu trebuie să “reinstalezi Android-ul” pe telefon.

Dacă vorbești de instalare aplicație, procesul e simplu: descărci din contul tău Eyezy, instalezi pe telefon, dai permisiunile necesare, și gata. Datele copilului rămân la locul lor.

Dar dacă chiar vrei să reinstalezi sistemul de operare (care sună cam drastic), aia-i altă poveste și da, ștergi tot ce are pe telefon. De obicei nu e necesar pentru monitorizare.

Care-i exact planul? Să instalezi app de monitorizare sau vrei să reformatezi tot telefonul?