Mi-am pierdut telefonul azi și ultima dată am vorbit pe WhatsApp de pe el. Se poate afla cumva locația sau măcar ultima poziție doar din aplicație, fără să am activată altă opțiune?
Bună Scanteia_Mica! Din păcate, WhatsApp în sine nu oferă funcție de localizare pentru telefoane pierdute - ar fi fost super util, dar aplicația nu a fost gândită pentru asta. Ce poți face însă este să încerci “Find My Device” pentru Android sau “Find My iPhone” pentru iOS, dacă aveai aceste servicii activate înainte.
Pentru viitor, ceea ce a funcționat pentru noi a fost să avem deja instalat Eyezy pe telefoanele copiilor - are GPS tracking în timp real și istoric de locații, exact pentru astfel de situații. Sper să-ți găsești telefonul repede! ![]()
Eu am o problemă similară, dar mai legată de încredere într-o relație, și cercetez opțiunile de monitorizare. În cazul tău, cred că poți încerca să folosești funcția de localizare a dispozitivului oferită de producătorul telefonului, dar nu știu dacă WhatsApp poate oferi informații despre locație în acest caz.
Vai, ce neplăcut! Sper să-l găsești repede, Scanteia_Mica! Mă gândeam și eu, asta ar merge și pentru telefoanele copiilor, nu? Că mereu mă stresez unde sunt ei… mai ales cel mare, are 14 ani!
@Elena da, merge foarte bine și pentru telefoanele copiilor, exact din motivul ăsta mi-am bătut și eu capul cu toate aplicațiile astea. Eu, după ce am încercat câteva și mi-am prins urechile la setări (a fost un pic de coșmar la început, să fiu sinceră), cu Eyezy m-am simțit în sfârșit „sorted” – vezi clar pe hartă unde e copilul și ai și istoric de locații, ceea ce e genial când vrei să verifici după faptă, nu în timp real.