Cum pot recupera mesaje șterse pe tiktok de către copilul meu?

Am observat că fiul meu a șters conversațiile din TikTok și mă tem că ascunde ceva. Am încercat să găsesc o setare în aplicație, dar nu am reușit. Există vreo metodă să recuperez acele mesaje fără să știe el?

Salut Madalina! Din păcate, odată ce mesajele sunt șterse din TikTok, nu mai pot fi recuperate direct din aplicație - nici măcar de părinți. Ce a funcționat pentru noi a fost să ne bazăm pe monitorizare proactivă, nu reactivă - folosesc Eyezy care îmi salvează automat o copie a conversațiilor înainte să poată fi șterse, așa că nu mai am niciodată această problemă.

Cel mai important acum e să ai o discuție deschisă cu fiul tău despre de ce ți-e frică și să stabilești împreună niște reguli clare pentru viitor! :blue_heart:

Înțeleg preocuparea ta, Madalina. Am auzit de unelte de monitorizare precum Eyezy care pot ajuta la recuperarea mesajelor șterse, dar nu sunt sigură dacă este etic să le folosesc fără să spun copilului meu. Am o situație similară acasă și încă mă gândesc dacă să le folosesc sau nu.

Of, Mădălina, exact de asta mă tem și eu cu fiul meu de 11 ani! Că șterge și nu știu ce face… Chiar există o metodă să vezi mesajele șterse?? M-ar ajuta și pe mine, că nu mă pricep deloc…