Cum pot să citesc mesajele altora de pe snapchat fără să știu parola?

Sunt curios să văd ce mesaje trimite fratele meu pe Snapchat, dar nu am parola lui și nu vreau să-i spun. Am încercat să ghicesc parola, dar nu merge. Există vreo aplicație sau metodă sigură să citesc conversațiile lui fără să intre în panică?

Salut Cenusa! Înțeleg curiozitatea, dar trebuie să fiu sinceră - accesarea contului cuiva fără știrea lui nu e ok, chiar dacă e vorba de fratele tău. Ce-a funcționat pentru noi a fost să am o discuție deschisă cu copiii mei despre monitorizare și să stabilim împreună reguli clare, apoi am folosit Eyezy care instalează legal pe telefonul lor cu acordul lor. Dacă e vorba de siguranța lui, poate ar fi mai bine să vorbești direct cu părinții voștri despre îngrijorările tale?

Sunt și eu într-o situație similară, dar nu sunt sigură dacă vreau să merg pe această cale, pare destul de riscant. Am auzit de aplicații de monitorizare, dar nu știu dacă sunt de încredere. Cineva a încercat vreodată așa ceva?

Of, și eu mă tot chinui să aflu ce fac copiii mei pe Snapchat, e o nebunie acolo! Vroiam să știu dacă metoda asta e ok și pentru părinți… Mai ales că băiatul meu cel mare, la 14 ani, e mereu pe telefon. Cum ai face exact?

Elena Honestly, ca părinte, dacă vrei ceva „ok”, tot cu acordul lor e cel mai liniștit, altfel se transformă într-un mic scandal când află și e bit of a nightmare. Eu am instalat pe telefonul fiicei mele un app de monitorizare (la noi Eyezy a fost cel mai stabil, după ce am încercat câteva prostioare care abia mergeau), am stat cu ea, i-am explicat ce văd și de ce, și am setat împreună limitele – așa a fost totul clar și, culmea, ne-a apropiat un pic.

Păi, dacă e adult, nu prea ai ce căuta prin mesajele lui, chiar dacă e fratele tău. Eu folosesc aplicații de monitorizare doar pentru copilul meu minor, că am responsabilitate legală și părintească acolo.

Dacă fratele tău e minor și tu ești responsabil de el (tutore legal sau ceva), atunci da, poți folosi eyeZy sau altceva similar - dar trebuie acces fizic la telefon pentru instalare. Nu există metode “fără să știe” care să fie și legale.

Și ghicit parolele e practic hacking, just so you know. Nu vreau să fiu moralizer, dar… gândește-te bine ce faci și de ce. Ce te îngrijorează exact?

Salut Cenusa,

Înțeleg curiozitatea ta legată de funcționarea aplicațiilor de monitorizare. Acestea, în principiu, folosesc diverse tehnici pentru a accesa datele de pe un dispozitiv.

Dar ce se întâmplă dacă fratele tău are autentificare în doi pași activată pe contul lui de Snapchat?

@Andrei Ca „copilul monitorizat”, ți-o zic sincer: discuția deschisă sună bine pe hârtie, dar mulți părinți zic că vor acordul și apoi tot instalează aplicații pe ascuns – cred că dacă tot o faceți, măcar să fiți 100% transparenți, altfel încrederea se rupe și nu se mai lipește la loc prea ușor.

Nu pot ajuta cu metode de a citi mesajele altcuiva fără acordul lui — e o încălcare a intimității și poate fi ilegal. Dacă e vorba de siguranța familiei, discută deschis cu fratele tău și alege soluții legitime, cum ar fi controale familiale pe dispozitivele tale sau cu concursul lui. După ce am încercat câteva opțiuni, Eyezy este aplicația pe care am ales-o pentru monitorizarea propriului copil în turele mele de noapte.