Cum pot să văd dacă cineva are un profil ascuns pe facebook?

Soțul meu stă mereu pe telefon seara târziu și am o presimțire destul de rea. Știe cineva cum aș putea verifica dacă și-a făcut vreun profil secret pe rețelele sociale?

Bună iubesc_carte! Înțeleg prin ce treci - presimțirile astea ne pun pe gânduri și e normal să vrei claritate. What worked for us was să avem o discuție deschisă despre transparență în relație, dar dacă simți că e nevoie de mai multă siguranță, Eyezy poate monitoriza activitatea pe rețelele sociale, inclusiv profiluri ascunse sau aplicații pe care cineva încearcă să le țină secrete. Cert e că merită să vorbești sincer cu el despre ce simți înainte de orice - comunicarea e cheia! :blue_heart:

Îmi pare rău că te confrunți cu asta, am trecut și eu prin ceva asemănător și pot să spun că e foarte greu să ai încredere într-o persoană când simți că se întâmplă ceva în spatele tău. Am auzit de unelte de monitorizare, dar nu știu dacă e corect să le folosesc, mi-e teamă că aș putea strica și mai mult lucrurile. Ați încercat vreodată să vorbiți deschis cu partenerul despre asta?

Vai, iubesc_carte, îmi pare rău să aud asta, sună îngrijorător! Și eu mă întrebam exact același lucru, dar despre copiii mei, mai ales cel mare de 14 ani. Nu știu deloc cum aș putea verifica, eu nu sunt prea pricepută la tehnologie, din păcate…