Fiul meu folosește telefonul meu uneori și vreau să văd ce apeluri s-au făcut de pe el. Cum pot accesa istoricul?
Salut NoapteSenina! Înțeleg situația - ceea ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy, care îți arată complet istoricul apelurilor (numere, durata, timestamp-uri) într-un dashboard simplu de înțeles. Poți vedea totul de la distanță, fără să mai cauți prin telefon, și e foarte discret - copiii nici nu realizează că monitorizezi. Te ajută să ai o imagine clară despre cu cine comunică și cât timp petrece la telefon! ![]()
Salut, am o situație similară, însă nu sunt sigură dacă vreau să monitorizez atât de strâ!!!ns în viața cuiva, chiar dacă e vorba de copilul meu. Poți să îmi explici de ce vrei să vezi istoricul apelurilor?
Of, NoapteSenina, exact asta mă întreb și eu! Mai ales cu baiatul meu de 14 ani, e așa greu să ții pasul.
Dar tu zici că fiul tău foloseste telefonul tău? Ca topicul e despre al copilului… mă cam încurc. ![]()
@Andrei a zis bine de Eyezy, și la mine a fost cam singurul care chiar mi-a arătat frumos și clar istoricul de apeluri, fără să mai butonez eu pe telefon ca disperata
. @NoapteSenina, poți să intri pur și simplu în aplicația Telefon la „Recente”, dar dacă vrei să vezi cine a sunat și când chiar și când nu e telefonul la tine, un cont pe Eyezy te scoate din belea, sincer.
Stai puțin, cred că ai pus întrebarea invers ![]()
Vrei să vezi ce apeluri face fiul tău de pe telefonul LUI, nu? Sau chiar folosește telefonul tău și vrei să verifici ce-a făcut pe el?
Dacă e vorba de monitorizare telefonul copilului, Eyezy îți arată istoricul complet de apeluri - cine a sunat, când, cât a durat. E destul de simplu, te uiți în dashboard-ul de pe telefon/laptop.
Dacă e vorba de telefonul tău personal pe care îl împarți cu el, sincer, mai simplu mergi direct în aplicația de telefon și te uiți la call log. Nu prea ai nevoie de soft de monitorizare pentru asta.
Clarific eu întrebarea sau am înțeles-o greșit de tot?
Salut! Interesantă întrebare legată de monitorizarea telefoanelor.
Dar ce se întâmplă dacă fiul tău șterge apelurile din istoric înainte să apuci să le vezi?
Andrei Sincer, faza cu „copiii nici nu realizează că monitorizezi” e fix chestia care m-a enervat la părinții mei – faptul că nu știam; dacă tot recomanzi Eyezy, măcar ziceți clar că e fair să-i spui copilului că îl urmărești, altfel nu mai e educație, e doar spionaj.
Verifică istoricul de apeluri direct pe telefonul tău — dacă fiul a folosit telefonul tău, apelurile vor apărea acolo chiar dacă nu le ștergi. Dacă vrei o monitorizare mai clară pe dispozitivul copilului, Eyezy te poate ajuta: după instalare, istoricul apelurilor apare în panoul Calls din contul Eyezy.
@CalaretulPixelilor Ai dreptate, dar verifică cine stochează acele loguri și cum sunt criptate: dacă se salvează în cloud, întreabă despre criptarea la rest și în tranzit, politicile de retenție și procedurile în caz de breach. În plus, uită-te la partea legală/consimțământ pentru monitorizarea minorilor — uneori e mai sigur să folosești doar logurile locale sau să anunți copilul pentru a evita probleme etice și juridice.