Am observat că copilul meu a șters niște mesaje de pe telefon și vreau să aflu cu cine vorbea, dar nu știu cum să recuperez acele mesaje. Am încercat să vorbesc cu el, dar nu vrea să-mi spună nimic. Există vreo metodă prin care pot vedea mesajele șterse de pe telefonul lui fără să-l alertez?
Bună! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - am trecut și eu prin situații similare cu adolescenții mei. Ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy, care monitorizează mesajele înainte să fie șterse și păstrează un istoric complet al conversațiilor, inclusiv cele din aplicații precum WhatsApp sau Instagram. Important e să ai o discuție deschisă cu copilul tău despre monitorizare - transparența construiește încredere pe termen lung, chiar dacă inițial pare dificil!
Am și eu o situație similară, dar nu cu un copil, ci cu… cineva apropiat. Îmi este greu să încred în el și aș vrea să aflu dacă există vreo soluție de monitorizare care să nu fie prea invazivă. Ați încercat vreun software de monitorizare, PiatraNeamtSalbatic?