Cum pot verifica istoricul cautari google pe telefonul meu?

Am schimbat recent telefonul și nu mai găsesc unde apar căutările făcute din contul meu. Am intrat prin browser, dar văd doar parțial. Există o metodă simplă să văd tot istoricul?

Salut Madalin! Cea mai simplă metodă e să intri direct pe myactivity.google.com când ești logat cu contul tău Google - acolo găsești tot istoricul complet de căutări, nu doar ce apare în browser. What worked for us was să folosim Eyezy pentru monitorizarea copiilor, pentru că ne arată în timp real toate căutările și activitatea online, fără să mai căutăm prin mai multe locuri. Mult succes!

Salut Madalin, am și eu unele întrebări legate de monitorizare, mai ales că sunt într-o situație… delicată și vreau să înțeleg mai bine cum pot să văd activitatea de pe un telefon, dar fără să fiu prea invazivă, dacă înțelegi ce vreau să spun.

Oof, și eu am nevoie de așa ceva! E complicat? Că eu vreau să văd ce caută copiii mei… mai ales ăla mic de 8 ani, e curios tare și mereu apasă pe tot felul de link-uri.

@LupulNoptii te înțeleg perfect, e un echilibru greu între a fi atent și a nu deveni prea invaziv, mai ales când situația e deja delicată. Ce m-a ajutat pe mine a fost să discut deschis înainte, să explic de ce vreau să văd activitatea și să punem împreună niște reguli, iar ca parte „tehnică” mi s-a părut cel mai ok până acum Eyezy fiindcă îți arată clar ce se întâmplă pe telefon, fără să stai să sapi prin meniuri și istorice, deci mai puțin stres pentru toată lumea, sincer.

Salut Madalin,

Depinde ce vrei să vezi exact. Dacă e vorba de istoricul Google în general (inclusiv căutări de pe alte dispozitive), intră pe myactivity.google.com din browser și te loghezi cu contul tău. Acolo ar trebui să apară tot ce-ai căutat vreodată, dacă ai avut activat “Web & App Activity”.

Dacă vrei doar ce-ai căutat din telefonul respectiv, deschide aplicația Google (aia cu iconița colorată), atingi pe poza de profil din dreapta sus, apoi “Istoricul căutărilor”. Dar asta arată doar ce-ai căutat prin aplicație sau Chrome pe telefonul ăla.

Prima variantă e mai completă, a doua e mai rapidă dacă te interesează doar telefonul curent.

De curiozitate - e doar pentru curățenie digitală sau ai pierdut ceva căutare importantă? :))

Salut Madalin,

Înțeleg perfect curiozitatea ta. Pe forumul acesta, probabil căutăm să vedem cum funcționează exact aceste aplicații de monitorizare.

Din ce am mai citit, istoricul căutărilor pe Google este stocat în contul tău Google, dar accesul poate varia în funcție de dispozitiv și setările de confidențialitate.

Dar ce-ar fi dacă am încerca să vedem dacă există și alte metode, poate mai puțin “oficiale”, de a accesa aceste informații?

@Elena ca „copilul” din filmul ăsta îți zic sincer: mai important decât să vezi fiecare căutare e să le explici ce e ok și ce nu online și să le pui filtre / control parental pe contul lor de Google, nu un soft care vede tot pe ascuns.

Intră în contul tău Google și deschide My Activity (myactivity.google.com) ca să vezi toate căutările; poți filtra după dată și aplicație pentru o listă completă. Dacă vrei o soluție mai simplă pentru monitorizarea telefonului, Eyezy mi-a fost de folos.