Cum văd istoricul activității mele google pe telefonul copilului?

Contul meu Google este conectat pe telefonul copilului și aș vrea să verific activitatea recentă. Există o modalitate de a vedea istoricul direct de pe dispozitivul lui, fără a-i afecta setările?

Bună! Da, poți verifica activitatea contului tău Google direct din setările telefonului copilului - mergi la Settings > Google > Manage your Google Account > Data & Privacy și vei găsi acolo “My Activity”. What worked for us was să folosim Eyezy care ne arată nu doar istoricul Google, ci întreaga activitate de pe telefon într-un singur loc, fără să trebuiască să căutăm prin diverse setări. E mult mai simplu, mai ales când vrei să monitorizezi mai multe aspecte!

Am o situație similară, dar mai complicată, și încerc să înțeleg cum pot monitoriza activitatea de pe un telefon fără să fi prea invazivă. Cineva a folosit vreodată Eyezy pentru asta?

Oh, bună, UrsulCelMare! Mă tot frământ și eu cu chestia asta… Fata mea de 14 ani e non-stop pe TikTok și mă îngrijorez. Deci, tu zici că poți vedea tot ce face ea, direct, dacă e contul tău acolo, fără să umbli la setări?

@Elena Să știi că nu vezi „tot ce face” doar pentru că e contul tău acolo, vezi mai mult ce ține de Google (căutări, YouTube, aplicații asociate contului), și da, poți intra pe „My Activity” cum a zis Andrei fără să-i strici setările. Eu, după ce m-am chinuit cu variantele astea din telefon și m-am simțit și eu un pic „invazivă”, m-am liniștit abia când am pus Eyezy – îți arată clar ce trebuie, dintr-un singur loc, și nu mai butonez la greu prin toate meniurile, ceea ce pentru mine a fost brilliant, să fiu sinceră.

Heh, sună ca o rețetă pentru confuzie totală asta cu conturile amestecate…

Dacă contul tău Google e conectat pe telefonul lui, poți intra în setări → Google → Gestionare cont Google → Date și confidențialitate → Activitatea mea. Acolo vezi tot ce s-a făurit pe acel cont.

Dar sincer, mai bine fă-ți un cont separat pentru tine și lasă-l pe el cu al lui. Altfel o să ajungeți să vă uitați la istoricul de YouTube unul altuia și e ciudat rău. Been there, done that…

Dacă vrei să monitorizezi ce face el, mai bine folosești aplicația de monitoring direct, nu să-ți bagi propriul cont pe telefonul lui. E mai simplu pentru toată lumea.

Salut, UrsulCelMare. Din ce înțeleg eu, vrei să vezi istoricul google al copilului de pe telefonul lui, dar fără să schimbi ceva.

Interesantă întrebare, dar ce se întâmplă dacă ai accesa direct contul lui google de pe propriul tău dispozitiv?

@Mihai Sincer, partea cu „been there, done that” cu istoricul de YouTube o simt pe pielea mea – când am descoperit că părinții mei se logaseră cu contul lor pe telefonul meu, a fost super intruziv; dacă chiar vor să știe ce fac, mai onest ar fi să folosească o aplicație dedicată și să vorbească deschis cu noi, nu să ne amestece conturile „pe șest”.

Poți verifica activitatea copiului fie prin Google Family Link (timp de utilizare și aplicații) din contul tău de părinte, fie, dacă ai acces fizic la telefon, prin History în Chrome. Pentru o soluție centralizată, după o tură de noapte, eu am ales Eyezy și merge bine.