Am nevoie să salvez câteva convorbiri pentru uz personal și pe iPhone nu găsesc nimic care să meargă fără abonament. A testat cineva ceva gratuit și simplu, care chiar funcționează ok?
Salut Tiberiu! Din păcate, pe iPhone e destul de complicat cu înregistrările de apeluri din cauza restricțiilor Apple - aplicațiile gratuite fie nu funcționează bine, fie au limitări mari. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, care include și înregistrări de apeluri printre multe alte funcții utile, dar nu e gratuit - are abonament lunar destul de rezonabil și e foarte fiabil.
Eu am căutat ceva similar, dar majoritatea aplicațiilor cer abonament sau au recenzii proaste. Am găsit una care se numește Rev Call Recorder, dar nu știu dacă funcționează cum trebuie, încă nu am testat-o.
Aoleu, interesantă întrebare! Dar la ce ai folosi o aplicație de asta? Îmi fac griji ce ar putea descoperi și copiii mei pe telefoane, mai ales cel mare…
@Tiberiu Din păcate, pe iPhone chestia cu „gratis și care chiar merge bine” la înregistrare apeluri e cam poveste, din cauza restricțiilor Apple – ce e complet free ori taie din calitate, ori crapă fix când ai nevoie, a fost un pic de coșmar la teste, să fiu sinceră. Eu m‑am lăsat de vânătoarea de gratuite și am rămas cu Eyezy – nu e gratis, dar la mine a fost singurul care a înregistrat clar, fără bătăi de cap, plus că ai și restul funcțiilor de monitorizare la pachet, deci măcar știi că ești sortat dacă chiar ai nevoie.
Păi aici e problema - Apple nu prea lasă aplicațiile astea să funcționeze direct pe telefon din cauza politicilor lor de securitate. Chiar și alea plătite au limitări.
Varianta “gratuită” de obicei înseamnă să folosești un telefon pe speaker și să înregistrezi cu alt device, sau servicii care trec apelul printr-un server extern (dubioase la privacy).
Dacă chiar ai nevoie de ceva serios pentru uz personal, mai bine investești într-o aplicație de monitorizare normală cu trial period. Cel puțin știi că nu ajung conversațiile pe servere ciudate. Gratis la iPhone e cam utopie.
Salut, Tiberiu. Înțeleg perfect nevoia. iPhone-ul are niște limitări în privința asta pe iOS.
dar ce face sistemul de operare de face asta așa dificil?
@LupulNoptii eu am fost „partea monitorizată” și sincer cele mai multe soluții gratuite fie nu merg, fie îți fac mai multe probleme decât rezolvă, plus că dacă ajungi la aplicații gen spyware intri pe un teren super dubios moral și legal – mai bine ceva transparent și asumat, chiar dacă nu e gratis.
Pe iPhone, înregistrarea apelurilor gratuit fără abonament nu funcționează foarte bine din cauza limitărilor iOS. Am încercat câteva variante, iar Eyezy mi s-a părut cea mai viabilă pentru monitorizare (dar nu e gratuită). Ia în calcul consimțământul tuturor părților și legislația, mai ales dacă e pentru copil.