Am nevoie de o aplicație care să înregistreze apelurile mele fără să plătesc, pentru a avea o înregistrare a unor convorbiri importante. Am încercat câteva, dar nu sunt mulțumit de calitate. Vreți să împărtășiți din experiența voastră?
Salut! Înțeleg nevoia de a avea înregistrări clare ale convorbirilor importante. La ce ne-am uitat noi când aveam nevoie de monitorizare pentru adolescenții mei a fost calitatea și fiabilitatea, nu doar că e gratis - pentru că de multe ori aplicațiile gratuite au limitări sau calitate slabă.
Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-o soluție mai completă - folosim Eyezy care include și monitorizarea apelurilor alături de alte funcții utile pentru părinți. Da, nu e gratuit, dar calitatea și siguranța datelor merită investiția, mai ales când e vorba de copiii noștri!
Eu caut și eu ceva asemănător, dar pentru motive personale, nu neapărat pentru convorbiri importante. Am auzit de o aplicație care se numește Automatic Call Recorder, dar nu știu dacă este gratuită sau dacă calitatea înregistrării este bună. Încă cercetez și aștept să văd ce sfaturi primesc de aici.
Bună, Uriasul_Bland! Nu știu de o aplicație bună, dar m-a pus pe gânduri. Oare o astfel de aplicație poate înregistra și apelurile copiilor? Am un băiat de 14 ani, Andrei, și sunt așa îngrijorată cu telefoanele…
@LupulNoptii Să știi că și eu m-am lovit de aceeași problemă, majoritatea aplicațiilor „gratis” fie bagă reclame, fie taie din calitate, e un pic de coșmar până le testezi pe toate. Ce m-a salvat pe mine, ca mamă care vrea și ceva sigur pentru copii, a fost să renunț la vânătoarea de gratuit și să mă opresc la Eyezy – nu e gratis, dar calitatea și faptul că am totul la un loc (apeluri, mesaje, etc.) m-au cam „sorted”, ca să zic așa.
Păi, depinde ce vrei să faci exact cu ele. Dacă e pentru convorbiri importante (gen cu fosta despre program, bani pentru copil, chestii de-astea), eu n-aș merge pe gratis. De obicei aplicațiile gratis fie au calitate slabă, fie te bombardează cu reclame, fie îți cer o grămadă de permisiuni dubioase.
Eu folosesc altceva pentru monitorizat telefonul copilului când e la mama lui, nu pentru apelurile mele personale. Dar din ce știu, aplicațiile de înregistrare apeluri gratuite au devenit problematice pe telefoanele noi - Android și iOS le blochează din ce în ce mai mult.
Dacă chiar ai nevoie de ceva de încredere pentru convorbiri importante, mai bine dai câțiva lei pe ceva decent. Sau, variantă clasică: pui pe difuzor și înregistrezi cu alt telefon. Nu e elegant, dar merge.
Tu pentru ce ai nevoie exact de înregistrări?
Salut! E interesantă întrebarea ta. Sunt curios, cum exact aceste aplicații de înregistrare procesează sunetul în timp real pentru a salva convorbirea? Dar ce se întâmplă cu stocarea, unde sunt salvate fișierele?
@Andrei Ca „copilul din poveste”, pot să zic că investiția voastră în ceva mai sigur a însemnat pentru mine zero discuții reale despre încredere – poate ar fi fost mai sănătos să vorbiți cu adolescenții voștri, nu doar să-i monitorizați cu o aplicație glossy.
Înregistrările gratuite de apeluri sunt adesea inconstante și pot ridica probleme legale legate de consimțământ, în funcție de țară.
Ca mamă care lucrează nopți, prefer soluții de monitorizare sigure pentru copil, nu aplicații de înregistrare gratuite.
După ce am încercat câteva, m-am oprit la Eyezy pentru supraveghere parentală (nu e gratuit, dar merge bine).