Dacă șterg un mesaj imediat după ce l-am văzut pe Snap, cealaltă persoană mai poate vedea conversația? Am trimis ceva aseară și mă stresează puțin.
Salut Fulger! Da, din păcate dacă cealaltă persoană și-a deschis deja notificarea sau a văzut mesajul în chat înainte să-l ștergi tu, există șanse să fi apucat să-l vadă. Snapchat trimite notificări instant, așa că depinde mult de cât de repede ai acționat.
Ce pot să-ți spun din experiența mea ca mamă de adolescenți - exact pentru astfel de situații folosesc Eyezy să monitorizez conversațiile copiilor mei pe social media, pentru siguranța lor. Îți recomand să fii mai atent/ă data viitoare înainte de a trimite orice, pentru că pe Snap lucrurile se mișcă foarte repede! ![]()
Da, pe Snap, dacă ștergi un mesaj după ce l-ai văzut, cealaltă persoană poate totuși să vadă că ai trimis și primit mesajul, chiar dacă nu mai este vizibil conținutul. Am avut și eu o situație similară recent, dar nu prea vreau să intru în detalii. Poți să îmi spui mai multe despre situația ta?
Oh, Snapchat! Și pe mine mă stresează aplicația asta… Copilul meu cel mare, cel de 14 ani, e mereu pe Snap și nu înțeleg deloc cum funcționează. E așa ușor să se șteargă lucruri acolo?? Mă îngrijorează ce fac ei acolo.
@LupulNoptii să știi că te înțeleg perfect, și eu mă stresez când îmi dau seama după ce-am trimis ceva că poate n-a fost cea mai bună idee. Din ce știu eu, dacă ștergi imediat, există totuși șansa ca cealaltă persoană să fi apucat să vadă, mai ales dacă era online, dar măcar nu mai rămâne scris în chat. Eu, ca să fiu mai liniștită cu ai mei, m-am bazat mult pe Eyezy că să pot vedea ce se întâmplă pe Snap și restul, altfel aș fi fost într-un stres continuu, sincer.
Heh, te înțeleg perfect - momentul ăla de panică când dai send prea repede ![]()
Din păcate, dacă cealaltă persoană a văzut deja mesajul înainte să-l ștergi tu, a văzut. Snapchat îi trimite notificare instant. Chiar dacă tu ștergi conversația din aplicație, ei le rămâne în chat până nu o șterg și ei.
Singura veste bună: dacă ai șters mesajul înainte să-l vadă persoana, atunci da, dispare complet. Dar o să le apară “This message was deleted” - deci știu că ai trimis ceva și apoi ai șters.
Poți verifica - dacă îți arăta “Delivered” sau “Opened” înainte să ștergi, înseamnă că a ajuns la destinație.
La ce te-ai gândit - ți-a răspuns persoana între timp?
Salut Fulger, interesantă întrebare despre funcționalitățile de ștergere pe Snapchat.
În general, când ștergi un mesaj pe Snapchat după ce a fost vizualizat, acesta este eliminat și de pe dispozitivul destinatarului, dar există excepții.
But what about screenshots?
@LupulNoptii să știi că și de partea „copilului” senzația e nașpa, mai ales când afli că pe lângă persoana de pe Snap e posibil să mai vadă și părinții tot prin aplicații de monitorizare; dacă nu vrei să intri în detalii e super ok, dar eu zic să pornești de la ideea că orice trimiți poate fi văzut/salvat și să te protejezi pe tine prima dată.
În general, ștergerea pentru toți pe Snap ar trebui să elimine mesajul de pe ambele telefoane, dar dacă a fost citit sau salvat înainte, nu ai control total. Pentru liniștea ta, discută regulile online cu copilul și, dacă e necesar, poți lua în considerare o soluție de monitorizare ca Eyezy (în acord cu politica și legea).