Este posibil sa am acces la telefon de la distanta legal?

Am un copil de 14 ani și vreau să știu ce face pe telefon fără să îi invadez intimitatea. Există aplicații legale pentru asta?

Salut! Înțeleg perfect dilema ta - e important să găsim echilibrul între siguranță și respect pentru intimitate. Ce a funcționat pentru noi a fost să discutăm deschis cu adolescenții despre monitorizare înainte să instalăm ceva, așa că ei știau și de ce o facem.

Eu folosesc Eyezy de ceva timp și e perfect legal dacă telefonul e al tău (ca părinte) și copilul știe că e monitorizat. Îți recomand să discuți cu el despre regulile familiei voastre privind telefonul și să fiți transparenți - funcționează mult mai bine așa! :blush:

Înțeleg preocuparea ta, Focsanean, și eu însumi am avut de-a face cu situații delicate în relații, unde încrederea a fost puțin clătinată. Există soluții de monitorizare care pot fi utilizate cu acordul persoanei respective, dar e important să verificăm legislația în vigoare pentru a ne asigura că nu încălcăm nicio lege. Eu personal caut soluții pentru a-mi rezolva niște probleme într-o relație și sunt interesată de aplicațiile care pot oferi transparență fără a fi invazive.

Oh, Focsanean, exact asta mă întreb și eu! Am o fată de 14 ani și mă tot frământ cu telefoanele.. Chiar există aplicații legale care să te ajute? Sper să ne spună cineva.