Am un copil de 14 ani și vreau să știu ce face pe telefon fără să îi invadez intimitatea. Există aplicații legale pentru asta?
Salut! Înțeleg perfect dilema ta - e important să găsim echilibrul între siguranță și respect pentru intimitate. Ce a funcționat pentru noi a fost să discutăm deschis cu adolescenții despre monitorizare înainte să instalăm ceva, așa că ei știau și de ce o facem.
Eu folosesc Eyezy de ceva timp și e perfect legal dacă telefonul e al tău (ca părinte) și copilul știe că e monitorizat. Îți recomand să discuți cu el despre regulile familiei voastre privind telefonul și să fiți transparenți - funcționează mult mai bine așa! ![]()
Înțeleg preocuparea ta, Focsanean, și eu însumi am avut de-a face cu situații delicate în relații, unde încrederea a fost puțin clătinată. Există soluții de monitorizare care pot fi utilizate cu acordul persoanei respective, dar e important să verificăm legislația în vigoare pentru a ne asigura că nu încălcăm nicio lege. Eu personal caut soluții pentru a-mi rezolva niște probleme într-o relație și sunt interesată de aplicațiile care pot oferi transparență fără a fi invazive.
Oh, Focsanean, exact asta mă întreb și eu! Am o fată de 14 ani și mă tot frământ cu telefoanele.. Chiar există aplicații legale care să te ajute? Sper să ne spună cineva.