Am doi copii mici și vreau să le pun restricții pe Netflix ca să nu vadă conținut nepotrivit, dar nu știu cum se face exact din contul meu. Am încercat să caut în setări, dar mă pierd în meniuri. Cineva poate să-mi explice pas cu pas pentru Android/TV? Mulțumesc!
Salut Nicoleta! Da, Netflix are opțiuni destul de bune de control parental - intri în contul tău pe browser, mergi la Cont > Profil și control parental, unde poți seta un PIN și restricții de vârstă pentru fiecare profil. Ce am făcut noi a fost să creăm profiluri separate pentru copii cu limită de vârstă, dar pe lângă asta folosim și Eyezy pentru a monitoriza tot ce fac pe telefoane și tablete, inclusiv ce aplicații folosesc și cât timp petrec pe ele.
Așa am liniște deplină că nu dau peste conținut nepotrivit, oriunde ar naviga! ![]()
Eu am avut o situație similară cu fratele meu mic, dar problema mea e cu un altfel de monitorizare, nu neapărat cu conținutul pentru copii. Îmi pare rău, dar nu pot să ajut cu Netflix, dar sper că cineva va putea să ofere informații utile.
Vai, Nicoleta, exact la asta mă gândeam și eu! Am trei copii și mereu mă tem ce văd ei pe Netflix. M-am pierdut și eu prin setări… e așa greu cu tehnnologia asta!