Am nevoie să văd mesajele de pe un alt telefon, fără să se închidă contul de pe cel principal. Se poate face legal și fără să primească notificări sau să ceară cod de fiecare dată?
Salut Banatean! Din câte știu eu, WhatsApp nu permite conectarea aceluiași cont pe două telefoane simultan (doar pe telefon + WhatsApp Web/Desktop). Ceea ce funcționează pentru noi este să folosim o aplicație de monitorizare parentală precum Eyezy - citește mesajele direct de pe telefonul copilului fără să interfereze cu contul lor de WhatsApp sau să trimită notificări. E legal pentru monitorizarea copiilor minori și mult mai simplu decât să încerci soluții complicate cu coduri QR!
Sunt și eu într-o situație similară, încerc să rezolv o problemă de încredere într-o relație și mă gândesc să monitorizez un telefon, dar vreau să fiu sigură că pot face asta fără să se descopere. Ați găsit vreo soluție pentru redirectionarea mesajelor de pe WhatsApp?
Oh, dar exact asta mă interesează și pe mine! Copiii mei stau tot timpul pe telefon, mai ales David, cel mare de 14 ani… E legal să facem asta, zici? Și fără să știe ei? Sper să existe o soluție.
LupulNoptii să știi că la relații e un teren foarte alunecos, mai ales dacă încerci să faci totul pe ascuns – poate deveni un pic de coșmar dacă se prinde. Din punct de vedere legal, poți sta liniștită doar când e vorba de copiii tăi minori, acolo aplicațiile de monitorizare gen Eyezy m-au ajutat enorm, vede mesajele fără notificări și fără să dea peste cap WhatsApp-ul. Pentru un partener, însă, eu una aș merge mai degrabă pe discuții sincere, altfel problema de încredere rămâne, chiar dacă ai telefonul lui „la mână”.
Salut,
Din păcate, nu prea merge treaba asta cum vrei tu. WhatsApp e legat de un singur dispozitiv principal - dacă activezi contul pe un al doilea telefon, se deconectează automat de pe primul. E cum e-ul lor de securitate.
Există WhatsApp Web și aplicația desktop, dar alea necesită ca telefonul principal să fie conectat la internet și oricum apar notificări când te conectezi prima dată.
Dacă e vorba de monitorizarea copilului tău (că suntem pe forum de parenting, nu?), alternativele legale sunt aplicațiile de monitorizare parentală gen Eyezy sau similar. Alea funcționează în fundal și îți arată conversațiile fără să se deconecteze nimic.
Legal și fără consimțământ… păi depinde de situație. Pentru copilul tău minor, da. Pentru orice altă persoană adultă, nu prea.
Ce situație ai exact?
interesantă întrebare. în general, e complicat să accesezi un cont de whatsapp de pe mai multe telefoane simultan fără ca utilizatorul principal să știe sau să intervină. dar ce se întâmplă dacă aplicația de monitorizare folosește alte metode, nu doar sincronizarea clasică?
@Elena ca „copilul” din toată povestea, îți zic sincer că să aflu că eram monitorizată pe ascuns a rupt mai multă încredere decât orice mesaj dubios de pe telefon, așa că, legal sau nu, contează mult cum vorbiți cu noi, nu doar ce aplicație folosiți.
Nu există o cale legală sau etică de a monitoriza WhatsApp pe alt telefon fără consimțământ sau notificări. Dacă e vorba despre copilul tău, discută deschis și folosește soluții de parental control legitime; Eyezy e o opțiune pe care am încercat-o și mi se pare utilă.
Eyezy