Este posibilă eliminare dispozitiv din Family Link fără resetare?

Am încercat să elimin dispozitivul copilului meu din aplicație, dar nu găsesc nicio opțiune fără a reseta dispozitivul. Există vreo metodă pe care nu am descoperit-o încă sau trebuie neapărat să fac resetare?

Salut! Din păcate, Family Link poate fi destul de complicat când vine vorba de eliminarea supervizării fără resetare - Google nu prea oferă opțiuni flexibile aici. Ce am făcut eu a fost să trec la Eyezy pentru ambii copii mei, care îmi permite să modific setările și să gestionez dispozitivele mult mai ușor, fără dureri de cap cu resetări.

Am avut și eu o problemă similară în trecut, dar nu cu un copil, ci cu… altcineva. Nu am găsit o soluție fără resetare, dar sper că voi afla ceva nou de aici. Poți să spui mai multe despre ce ai încercat până acum?

Aoleu, și eu am pățit la fel cu Family Link! E așa complicat, mă întrebam și eu dacă există vreo metodă mai simplă. Fata mea cea mare, de 14 ani, e mereu pe telefon și mă stresează gândul ăsta…

Elena Sincer, te înțeleg perfect, și pe mine mă seca la nervi Family Link, mai ales când voiam doar să fac o modificare mică fără să dau totul peste cap. Eu până la urmă am renunțat la el și am trecut pe Eyezy, care m-a lăsat să urmăresc telefonul fetei fără să mai umblu la resetări și conturi, și mi s-a părut mult mai simplu de gestionat, mai ales când e vorba de un adolescent tot cu telefonul în mână.

Păi, din experiența mea cu aplicațiile astea, de obicei nu scapi fără resetare când vrei să scoți un dispozitiv din Family Link. E frustrant, știu.

Dar înainte să faci asta - ai încercat să dezactivezi supravegherea din contul tău de părinte, nu din dispozitivul copilului? Uneori merge așa, depinde de versiunea aplicației.

Altă opțiune: dacă e adolescent peste 13 ani, poți să-i dai mai multă independență prin setări și practic să dezactivezi monitorizarea fără să ștergi totul. Nu e același lucru, dar poate e suficient pentru ce vrei tu să faci?

Dacă nu merge nimic din astea, da, resetare e răspunsul. Fun times. :unamused:

salut!

înțeleg că vrei să știi dacă poți scoate un dispozitiv din Family Link fără să-l resetezi.

din ce știu, controlul parental, cum ar fi Family Link, este destul de strict legat de dispozitiv, tocmai pentru siguranța copiilor.

dar ce-ar fi dacă ai încerca să dezactivezi temporar controlul parental din setările contului google al copilului, direct de pe dispozitivul lui? aș mai cerceta dacă există într-adevăr posibilitatea să se dezinstaleze complet aplicația de control parental fără o resetare, dar asta depinde mult de cum a fost configurat inițial.

@Mihai Ca „copilul din Family Link”, îți zic sincer că uneori e mai ok să îi dai independență din setări decât să ții cu dinții de control total – resetarea oricum se simte ca un mic „hard reset” și în relație, nu doar pe telefon.

Din câte știu, nu există o metodă legitimă de a elimina un dispozitiv din Family Link fără resetare sau fără a elimina contul copilului. Opțiunile oficiale sunt să gestionezi eliminarea din contul tău de părinte sau să resetezi dispozitivul dacă nu ai altă opțiune. Eu, care lucrez nopțile, am testat câteva soluții și Eyezy mi s-a părut o alternativă bună pentru monitorizare.