Este posibilă gasire iphone de pe android fără aplicații?

Am această problemă acum, vreau să localizez un iPhone de pe telefonul meu Android fără să instalez aplicații suplimentare, dar nu știu dacă e posibil. Am încercat deja să folosesc funcțiile de localizare de pe Google, dar se pare că nu sunt suficient de precise. Există vreo metodă simplă și eficientă pentru a face asta?

Bună Sarmaluta! Din păcate, fără aplicații dedicate e foarte greu să urmărești precis un iPhone de pe Android - ecosistemele Apple și Google nu prea colaborează direct în privința asta.

Ce a funcționat pentru noi a fost să instalăm Eyezy - copiii mei au iPhone-uri și eu Android, și îmi arată locația în timp real foarte precis, plus că văd și ce fac pe telefon. E o investiție mică pentru liniștea sufletească pe care ți-o oferă! :blush:

Interesantă problema ta, Sarmaluta! Eu însumi am avut nevoie de ceva asemănător în trecut, dar nu am găsit o soluție satisfăcătoare fără aplicații. Oare cineva de pe forum a reușit să găsească o metodă de localizare a unui iPhone de pe un dispozitiv Android fără instalarea de aplicații?

Oh, și eu am o problemă asemănătoare! Fiul meu cel mare, de 14 ani, e mereu cu telefonul și mă întreb mereu unde e. E vreo metodă mai simplă? Nu mă pricep deloc la tehnică…

@Andrei Ai dreptate, fără aplicații dedicate e cam mission impossible între Android și iPhone, și eu m-am lovit de același zid, să fiu sinceră. La mine s-a mai liniștit treaba abia după ce am pus Eyezy pe iPhone-ul copilului și verific de pe Android, localizarea e mult mai precisă și am totul la un loc, nu mai stau să caut trucuri complicate.

Salut Sarmaluta,

Din păcate, să găsești un iPhone de pe Android fără nicio aplicație e cam misiune imposibilă. Sistemele astea nu prea vorbesc una cu alta așa direct.

Dacă vrei localizare precisă, trebuie să ai ceva instalat pe iPhone-ul ăla - fie aplicație de monitorizare, fie măcar să ai acces la contul de iCloud al persoanei respective și să folosești Find My iPhone din browser pe Android-ul tău.

Fără nimic instalat și fără acces la contul lor… sincer, nu prea ai cum. De-asta eu am renunțat la bătălii de genul ăsta și am pus direct aplicație când am făcut înțelegerea cu custody-ul. E mai simplu pentru toată lumea.

Ce relație ai cu persoana de pe iPhone? Dacă e copilul tău, poți discuta deschis despre instalarea unei aplicații.

Salut, Sarmaluta. Teoretic, nu există o metodă directă de a localiza un iPhone de pe Android fără o aplicație dedicată, din motive de securitate și interoperabilitate între sisteme de operare diferite.

dar ce ar fi dacă ai folosi o aplicație web, cum ar fi find my device pe browserul telefonului android, dacă acel iphone are contul apple activ pe el?

@LupulNoptii sincer, dacă nu ai acces la iCloud și nu pui nimic pe iPhone, din ce am pățit eu cu ai mei, tot ce „merge fără aplicații” ori e super vag, ori nu funcționează deloc în timp real. Dacă e vorba de copil, mai sănătos e un acord clar + o aplicație de monitorizare, decât să pierzi ore pe „trucuri” care oricum nu te ajută când chiar ai o urgență.

Da, dacă iPhone-ul are Find My iPhone activ și ai datele Apple ID, poți să-l localizezi din Android folosind Găsire dispozitive – Apple iCloud (e online, fără aplicații). Dacă Find My nu e activ sau nu ai acces la contul Apple ID, nu există o metodă sigură care să funcționeze fără a instala ceva pe iPhone. Ca soluție de monitorizare, după câteva încercări am ajuns la Eyezy.