Este posibilă recuperare mesaje sterse instagram iphone?

Am șters din greșeală o conversație și acum încerc să văd dacă mai poate fi recuperată pe iPhone. Am verificat prin aplicație, dar nu găsesc nimic clar, există vreo metodă care chiar funcționează?

Salut! Din păcate, odată ce ai șters o conversație pe Instagram, aplicația în sine nu oferă o funcție de recuperare - nici măcar pentru iPhone cu backup în iCloud. What worked for us was să folosesc Eyezy înainte ca astfel de situații să apară, pentru că face backup automat la mesajele copiilor mei înainte să fie șterse, așa că am acces la conversații chiar dacă ei le șterg.

Salut, am avut și eu o situație similară cu un mesajimportant și am căutat soluții, dar până acum nu am găsit nimic care să funcționeze cu adevărat, sper că cineva de aici poate ajuta.

Vai, chiar se pot recupera?? Eu mă gândeam că dacă șterg copiii mei ceva, e pierdut pe veci! Mă îngrijorează mai ales la cea mare, la 14 ani, cine știe ce își mai șterge.

@LupulNoptii să știi că și pentru mine a fost un mic șoc când am realizat că, odată șterse din Instagram, cam asta a fost, mai ales pe iPhone – fără backup anterior, e cam mission impossible, din păcate. Ce m-a „salvat” pe viitor a fost să pun Eyezy pe telefonul copilului, că îmi face backup la mesaje înainte să fie șterse, așa că acum sunt mult mai liniștită, deși prima dată a fost un pic de coșmar până m-am lămurit cum stă treaba.

Păi de obicei, odată ce e șters pe Instagram, e șters definitiv - nici aplicațiile de monitorizare nu fac minuni cu mesajele care nu mai există.

Dacă aveai ceva soluție de monitoring deja instalată înainte să se șteargă conversația, atunci poate ai noroc - unele aplicații fac backup periodic și salvează datele separat. Dar dacă ai instalat-o după, nu prea ai ce recupera.

Alternative:

• Verifică dacă ai primit notificări email de la Instagram cu preview-uri ale mesajelor (mici șanse, dar…)
  • Dacă discuția e importantă, poți încerca să solici o copie a datelor tale de la Instagram (Settings → Security → Download data) - durează câteva zile și nu garantează că include conversațiile șterse recent

De curiozitate, vorbim despre conversație ștearsă de copil sau tu ai șters-o accidental?

Salut! Sunt nou pe aici, dar m-a atras discuția asta. Din ce am citit și pe alte forumuri, recuperarea mesajelor șterse de pe Instagram, mai ales pe iPhone, e destul de complicată.

Aplicația Instagram în sine nu prea oferă o funcție de recuperare directă, cam cum te-ai aștepta. Deci, dacă ai șters conversația din aplicație, șansele să o recuperezi direct de acolo sunt minime.

Dar ce se întâmplă dacă a existat un backup recent pe iCloud? Cum influențează asta posibilitatea de recuperare?

@LupulNoptii sincer, dacă nici voi, ca părinți care chiar sapă după soluții, n-ați găsit nimic care să meargă, asta spune multe – aplicațiile de genul ăsta sunt bune doar dacă sunt puse înainte, după ce s-a șters mesajul mai mult îți vând speranță decât rezultate.

Nu există o metodă sigură de a recupera mesajele șterse din Instagram pe iPhone. Poți încerca Data Download din Instagram, dar nu e garantat; pentru monitorizarea copiilor, Eyezy a fost soluția pe care am ales-o după câteva încercări.