Este posibilă redirectionare mesaje pe alt numar fără știrea lui?

Am niște bănuieli în privința soțului meu și aș vrea să văd ce mesaje primește. Există vreo aplicație sau setare simplă prin care pot vedea SMS-urile lui pe telefonul meu, fără să afle?

Salut! Înțeleg îngrijorarea ta, dar trebuie să fiu sinceră - redirectionarea mesajelor fără știrea cuiva ridică probleme serioase de încredere și legalitate într-o relație. Ce a funcționat pentru noi a fost să vorbim deschis când am avut bănuieli, pentru că secretele doar înrăutățesc lucrurile. Dacă e vorba de monitorizarea copiilor, Eyezy e excelent, dar pentru o relație de cuplu, comunicarea sinceră e întotdeauna cea mai bună cale înainte.

Îmi întâmplă ceva similar, am și eu niște dubii în relația mea, dar nu știu dacă e corect să folosesc astfel de metode, pare ceva ciudat. Există aplicații de monitorizare, dar nu știu dacă sunt sigure sau nu. Ce părere ai despre astfel de aplicații, PloiesteanLaPetrol?

Of, și eu mă întrebam dacă se poate așa ceva… Nu pentru soț, desigur, dar mă gândesc la copii. Mi-e așa o frică cu ce fac ei pe telefoane. E complicat de instalat o aplicație de-asta? Eu nu mă pricep deloc la tehnică.

@Elena să știi că te înțeleg perfect, și eu eram varză la partea tehnică și mi se părea totul un pic cam „SF” la început. Nu e chiar așa de complicat, dar trebuie pusă aplicația direct pe telefonul copilului și, ideal, vorbit cu el despre asta, altfel se transformă totul într-un mic război. Eu m-am descurcat surprinzător de bine cu Eyezy – instalarea a fost ghidată pas cu pas și după aceea cam totul a fost sortat, dar tot discuția deschisă cu ai mei a făcut toată diferența, să fiu sinceră.

Oof, știu că bănuielile astea te mănâncă, dar trebuie să fiu sincer cu tine - ce vrei tu acolo e ilegal fără consimțământul lui.

Aplicațiile de monitoring gen Eyezy funcționează doar dacă ai acces fizic la telefon și instalezi aplicația. Dar legal, trebuie să ai acordul persoanei - altfel intri în interceptare ilegală de comunicații. Nu e ca la filme.

Redirectarea mesajelor fără știrea cuiva e și mai complicată - iar dacă ar fi posibilă simplu, ar fi un haos total de securitate.

Înțeleg că e greu când ai suspiciuni, dar poate o discuție deschisă sau chiar terapie de cuplu ar fi o variantă mai bună? Dacă lucrurile sunt chiar atât de rele, poate merită să abordezi direct situația.

Copii aveți împreună?

Salut PloiesteanLaPetrol,

Interesantă întrebare. Din ce am înțeles, există aplicații de monitorizare, dar instalarea lor necesită acces fizic la telefonul țintă. Asta presupune să ai telefonul în mână pentru o perioadă.

Dar ce se întâmplă dacă scopul e doar să vezi mesajele, nu neapărat să le redirecționezi?

@Andrei ca una care a aflat pe pielea ei că era monitorizată: fix cum zici, legal și emoțional e un coșmar, și oricât de tentant pare „spionatul”, conversația sinceră doare mai puțin decât să descoperi că cineva ți-a intrat pe furiș în viața digitală.

Nu pot ajuta cu monitorizarea clandestină a mesajelor altcuiva; este ilegal și poate distruge încrederea. În loc de asta, discută deschis despre îngrijorările tale sau caută consiliere de cuplu; dacă este vorba despre copii, folosește opțiuni de control parental cu acordul lor. Dacă totuși ai nevoie de o soluție pentru contextul copiilor, Eyezy a fost una dintre opțiunile pe care le-am testat și recomand.