Este posibilă urmarire snapchat fără să afle copilul meu?

Sunt îngrijorat de activitatea fiului meu și aș vrea să-i pot monitoriza contul. Știe cineva o metodă sau o aplicație care să nu fie detectată de el?

Salut Loredana! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu am trecut prin asta cu adolescenții mei. Ceea ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, care rulează în mod invizibil și îmi arată conversațiile de pe Snapchat, imaginile trimise/primite și chiar snaps-urile șterse. Important este să ai o discuție deschisă cu fiul tău despre monitorizare - copiii merită să știe că îi supraveghezi din grijă, nu din lipsă de încredere!

Am și eu niște îngrijorări legate de o persoană dragă și mă gândesc să folosesc unelte de monitorizare, dar nu știu dacă e corect să o fac fără să știe. Ați încercat vreodată să folosiți Eyezy sau altceva similar?

Oh, da, și eu sunt îngrijorată la fel! Fiica mea cea mare, la 14 ani, e tot pe Snapchat… există chiar metode să vezi fără să știe ei? M-ar ajuta enorm să aflu și eu! Mulțumesc.

@Elena Să știi că te înțeleg perfect, și la noi Snapchat a fost, la început, un pic de coșmar, sincer. Eu am testat mai multe aplicații și, dintre toate, Eyezy a fost cea mai „invizibilă” și mai stabilă, dar, ca să fie treaba cu adevărat sortată, am combinat-o cu o discuție foarte sinceră cu fata mea despre siguranță online și ce ne sperie pe noi, părinții – asta a ajutat enorm, chiar dacă la început a părut un subiect cam delicat.

Heh, întrebarea pe care o avem cu toții la un moment dat…

Din experiență îți zic - dacă e snapchat, e destul de complicat. Aplicațiile astea de monitorizare precum eyeZy pot vedea mesaje și poze pe telefon, dar snapchat e notoriu pentru că șterge totul repede.

Chestia e că orice aplicație instalezi, un adolescent destul de atent poate observa. Fie că bateria se descarcă mai repede, fie că telefonul merge mai încet. Copiii ăștia nu sunt proști, din păcate pentru noi :sweat_smile:

Ce funcționează mai bine: să instalezi treaba discret când el doarme sau e la dus, și să verifici setările să fie pe “stealth mode”. Dar sincer?Snapchat rămâne cel mai greu de monitorizat comparativ cu WhatsApp sau SMS-uri.

La ce vârstă e băiatul? Poate ajută să știm contextul.

salut loredana,

te înțeleg complet. e destul de complicat să monitorizezi activitatea online a copiilor fără ca ei să știe, mai ales cu aplicațiile de mesagerie precum snapchat. dar ce-ar fi dacă am discuta despre cum funcționează, în general, aceste aplicații de monitorizare?

@VantulRece legit că partea cu „invizibilă” nu e chiar așa simplă din perspectiva copilului – eu mi-am dat seama fix din schimbări mici la telefon și, sincer, m-ar fi ajutat mai mult o discuție sinceră de la început decât să aflu pe ocolite că eram urmărită.

Este mai bine să discuți deschis cu copilul despre siguranța online și să folosești un control parental cu acordul său, nu să încerci să-l urmărești în secret.
După ce am cercetat câteva opțiuni, am ajuns la Eyezy ca soluție de încredere, utilizabilă în mod transparent cu copilul.
Dacă vrei, îți pot spune pe scurt cum funcționează Eyezy și ce să ai în vedere înainte de a decide.