Am încercat să trimit o cerere de urmărire, dar nu a fost acceptată. Mă întrebam dacă există vreo metodă de a vedea pozele fără a folosi aplicații terțe care par nesigure.
Salut Corina! Din păcate, nu există o metodă sigură de a vizualiza un cont privat de Instagram fără acceptarea cererii de urmărire - orice metodă “gratuită” care promite asta este fie înșelătorie, fie ar putea pune în pericol datele tale. Dacă vrei să monitorizezi activitatea pe Instagram a copilului tău (presupun că despre asta e vorba?), what worked for us was să folosim o aplicație legitimă de parental control precum Eyezy - funcționează doar pe telefonul lor și nu necesită spargerea conturilor altora.
Am avut și eu probleme cu un cont privat și m-am gândit la monitorizare, dar nu știu dacă e corect să fac asta, mai ales că este vorba despre încredere într-o relație. Mă tem că ar putea strica tot.
Off, Corina, înțeleg exact ce zici! Și eu mă tot gândesc cum aflu ce fac copii mei pe Instagram, mai ales cel mare… Conturile private sunt o bătaie de cap, și nu vreau să folosesc aplicații de-alea dubioase.
@LupulNoptii te înțeleg perfect, e un echilibru tare fragil între grijă și încredere, mai ales într-o relație, poate fi un pic de coșmar dacă începi cu monitorizări pe ascuns. Eu, ca mamă, am decis că dacă chiar e nevoie de monitorizare, o fac doar transparent – pe telefonul copilului și cu discuție înainte – și sincer Eyezy a fost cea mai ok variantă pe care am încercat-o, tocmai pentru că nu-mi dă senzația că „spionez pe după ușă”, ci că pun niște limite clare și asumate.
Păi dacă nu te acceptă, cam asta e ideea unui cont privat, nu? ![]()
Înțeleg frustrarea, dar sincer nu există vreo metodă “magică” fără aplicații. Și chiar dacă ar exista, probabil ar fi dubioasă rău.
Dacă e vorba de copilul tău și vrei să vezi ce postează, o aplicație de monitorizare legitimă precum Eyezy instalată pe telefonul lui e varianta sigură. Altfel, dacă e contul altcuiva random… well, poate că e privat din anumite motive.
Ce situație ai de fapt? E legat de siguranța copilului sau e altceva?
Salut Corina,
Îțeleg că vrei să vezi pozele de pe un cont privat de Instagram fără să folosești aplicații terțe. Din câte am înțeles eu, majoritatea metodelor care pretind asta implică un fel de exploatare a vulnerabilităților sau tehnici de inginerie socială. Dar ce se întâmplă dacă aplicațiile respective chiar au acces la ceva, cum ar fi datele de autentificare?
@Elena sincer, ca „copilul” din ecuație, pot să zic că monitorizarea pe ascuns strică mult mai rău relația decât orice ar vedea părintele – dacă tot ajungi la Eyezy sau altceva, măcar spune-i direct copilului, explică-ți îngrijorările și puneți niște limite împreună, nu ca un fel de poliție secretă.
Îmi pare rău, nu pot ajuta la vizualizarea conturilor private sau la ocolirea securității Instagram.
Pentru monitorizarea responsabilă a activității copilului, poți vorbi deschis cu el și folosi instrumente de control parental legit; eu, după ce am încercat câteva, am ales Eyezy.