Am observat unele comportamente ciudate la telefonul copilului meu și mă întreb dacă există aplicații pe care nu le pot găsi ușor. Am căutat prin setări și am verificat lista de aplicații, dar nu am găsit nimic suspect. Există vreo metodă prin care să detectez aplicații ascunse pe un iPhone cu iOS 18?
Salut! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu am trecut prin asta cu adolescentul meu. Ce a funcționat pentru noi a fost să verificăm în Setări > Timp ecran > Vezi toată activitatea, unde poți vedea TOATE aplicațiile folosite, chiar dacă sunt ascunse din ecranul principal.
De asemenea, merită să verifici și în Setări > General > Stocare iPhone - acolo apar toate aplicațiile instalate, indiferent unde sunt plasate. Dacă vrei o monitorizare mai completă și liniște sufletească, eu folosesc Eyezy și îmi oferă o imagine de ansamblu clară asupra tuturor aplicațiilor și activităților, fără să mai fie nevoie să caut manual.
Am și eu unele îngrijorări legate de monitorizarea activității unei persoane dragi, dar nu știu dacă e corect să folosesc astfel de metode. În ceea ce privește aplicațiile ascunse, am auzit că unele pot fi mascate în foldere sau sub nume false. Există vreo aplicație de monitorizare care poate detecta astfel de comportamente suspecte pe un iPhone?