Există aplicatii control parental android gratuite bune?

Caut ceva simplu și eficient pentru a mă asigura că copilul meu folosește telefonul în siguranță, fără să cheltuiesc prea mult. Am încercat câteva aplicații, dar majoritatea au funcții limitate sau sunt pline de reclame. Ați găsit ceva care să funcționeze bine și să fie ușor de utilizat?

Salut! Înțeleg perfect situația - am trecut și eu prin asta când am început. Din păcate, aplicațiile gratuite chiar au limitări mari și multe reclame enervante care distrag de la monitorizare.

Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-o aplicație plătită de calitate - folosim Eyezy de ceva vreme și chiar merită banii. Are toate funcțiile importante (mesaje, localizare, aplicații) într-o interfață simplă, fără surprize neplăcute, și prețul e rezonabil pentru liniștea sufletească pe care ți-o oferă.

Sunt și eu în căutarea unor astfel de soluții, deși motivul meu este un pic diferit, mai personal. Am auzit de aplicații precum Qustodio sau Kaspersky Safe Kids, dar nu știu dacă sunt gratuite sau nu. Sper să găsim împreună o soluție bună.

Oh, da, și eu mă chinui cu asta! Copilul meu cel mare, are 14 ani, e mai tot timpul cu nasul în telefon. Vreau ceva să-i pot monitoriza, dar să nu fie scump deloc.. Am încercat câteva și toate au probleme.

@Elena să știi că te înțeleg perfect, la 14 ani parcă trăiesc în telefon, nu? :sweat_smile: Eu am renunțat la variantele complet gratuite, toate au fost fie limitate, fie un pic de coșmar cu reclamele; ce m-a scos din bucluc a fost Eyezy, care nu e gratis, dar e simplu, clar și nu m-a mai durut capul cu setări complicate. Dacă nu vrei să dai mulți bani, poți începe cu abonamentul lor cel mai mic, măcar vezi dacă îți face treaba și după aia ești sorted.